• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Nolan συνεργάζεται με τον κατασκευαστή καπέλων Borsalino
Νέα Αγοράς 12/06/2024 - 10:56

Η συνάντηση μεταξύ δύο μεγάλων ονομάτων Ιταλικού στυλ δίνει ζωή σε ένα κράνος με το σήμα Borsalino, ένα συλλεκτικό αντικείμενο που πρέπει να φορεθεί.

Οι Nolan και Borsalino, Ιταλικές μάρκες υπεροχής στην παραγωγή, αντίστοιχα, κράνους μοτοσυκλετών και καπέλων με αριστοτεχνικό τρόπο κατασκευής, ανακοινώνουν την υπογραφή αποκλειστικής τριετούς συμφωνίας.

Η δημιουργική κατεύθυνση της νέας σειράς, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της το καλοκαίρι του 2024, είναι το αποτέλεσμα της συνέργειας μεταξύ του Nolan Style Center, το οποίο με το μοντέλο jet N21, που έχει πωλήσεις πάνω από 330,000 μονάδες από τότε που παράγεται και από την κυκλοφορία του στην αγορά , ως ο τέλειος πρωταγωνιστής για το λανσάρισμα αυτής της συνεργασίας, και το Borsalino Style Office, που πρόσθεσε την πινελιά της δικής του διαχρονικής κομψότητας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εμβληματικό κράνος με καθαρές και εκλεπτυσμένες γραμμές, που παράγεται σε δύο χρώματα Metal White και Flat Black, τα οποία συνθέτουν έναν τέλειο συνδυασμό σχεδίασης και στυλ, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την παραδοσιακή δεξιοτεχνία: όλα τα στοιχεία που ενώνουν αυτές τις δύο εταιρίες κατασκευής άριστων προϊόντων και οι δύο σημαιοφόροι του Made in Italy.

Τα κράνη θα έχουν ειδική συσκευασία που θα φέρει τόσο τα ιστορικά λογότυπα Nolan όσο και Borsalino. Η διανομή θα γίνει, αποκλειστικά, στα καταστήματα mono-brand της Borsalino καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα www.borsalino.com, μαζί με τις εξειδικευμένες ιστοσελίδες της Nolan.

«Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Borsalino επειδή οι εταιρείες μας μοιράζονται μεγάλες αξίες όπως η Ιταλική φινέτσα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η αναζήτηση της ποιότητας και της άνεσης και τέλος να έχουν ένα ξεχωριστό στυλ. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι μια συνεργασία που επιβάλλει την ανανεωμένη στρατηγική της μάρκας Nolan, η οποία είναι ολοένα και πιο κοντά στον κόσμο του lifestyle και σε μια απαιτητική πελατεία που φιλοδοξεί να έχει την αποκλειστικότητα και την ευχαρίστηση να φοράει ένα μοναδικό αντικείμενο, ακόμη και όταν οδηγείς μοτοσυκλέτα», σχολιάζει ο Enrico Pellegrino, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Nolangroup.

 

«Το DNA της Borsalino είναι ιστορικά συνδεδεμένο με το θέμα του ταξιδιού», σχολιάζει ο Mauro Baglietto, Γενικός Διευθυντής της Borsalino. «Αυτή η συνεργασία είναι μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης για την επωνυμία μας, η οποία φυσικά και λογικά μας επιτρέπει να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας, φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στον κόσμο του lifestyle με ένα αξεσουάρ που συνάδει με την ταυτότητα της μάρκας και που θα ανοίξει τις πόρτες σε μια νέα πελατειακή βάση.

 

Σχετικά με τη Nolan

Το Nolangroup, που ιδρύθηκε το 1972 με έδρα και παραγωγή στον Δημο Brembate di Sopra, αντιπροσωπεύει σήμερα την αριστεία του κλάδου στην παραγωγή κρανών για δίτροχα, τον τέλειο συνδυασμό Ιταλικού σχεδιασμού και μηχανικής. Πάνω από 33.000 τετραγωνικά μέτρα στεγάζουν τις γραμμές παραγωγής ανθρακονημάτων και πολυκαρβονικών, δύο τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης, ένα Style Center και Εργαστήρια. Αυτά πλαισιώνονται από την N-Com, ένα εσωτερικό τμήμα για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων επικοινωνίας. Το Nolangroup είναι το μόνο στην Ευρώπη στην κατασκευή κράνους με διαδικασία κατασκευής από την αρχή μέχρι το τέλος που εγγυάται τον πλήρη έλεγχο του προϊόντος.

Σχετικά με την Borsalino

Από το 1857, η Borsalino αντιπροσωπεύει την υψηλότερη έκφραση της Ιταλικής αριστείας στην κατασκευή καπέλων, με μια τεχνοτροπία που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Σήμερα η παράδοση του Οίκου Alessandria εκφράζεται μέσα από μια σύγχρονη αντίληψη ομορφιάς που συνδυάζει τη δημιουργικότητα, το πνεύμα της καινοτομίας και τις δεξιότητες κατασκευής. Η Borsalino είναι μέρος της ChimHaeres Investment Holding, μιας ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας που επικεντρώνεται στην απόκτηση και διαχείριση φιλόδοξων εμπορικών σημάτων πολυτελείας και lifestyle.

Επόμενο άρθρο »

Ο Michele Colaninno εξελέγη Πρόεδρος της ACEM για δεύτερη θητεία

« Προηγούμενο άρθρο

Daytona Ares 125 GT -

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα