• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Michele Colaninno εξελέγη Πρόεδρος της ACEM για δεύτερη θητεία
Νέα Αγοράς 12/06/2024 - 19:23

Ο Michele Colaninno, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Piaggio (PIA.MI), εξελέγη για δεύτερη θητεία Πρόεδρος της ACEM (Association des Constructeurs Européens de Motocycles), της ευρωπαϊκής ένωσης βιομηχανίας μοτοσυκλετών με έδρα τις Βρυξέλλες, στην οποία ανήκουν όλες οι ομάδες παραγωγής μοτοσυκλετών και σκούτερ.

«Η αγορά και τα αστικά περιβάλλοντα αλλάζουν γρήγορα και η κινητικότητα εξελίσσεται. Αυτή είναι μια πρόκληση για τον κλάδο, αλλά και μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί: η βιωσιμότητα, η συνδεσιμότητα, η ασφάλεια και η ανταγωνιστικότητα είναι τα βασικά σημεία της ατζέντας μας και του μανιφέστου της ACEM», σχολίασε ο Michele Colaninno. «Η γεωπολιτική θα κάνει το 2024 κρίσιμο έτος για την πολιτική και εμπορική σταθερότητα: οι εκλογές στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ινδία θα καθορίσουν την πορεία για τις επόμενες δεκαετίες. Σε αυτό το σενάριο, οι μεταφορές και η κινητικότητα αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής. Τα σκούτερ και οι μοτοσυκλέτες προσφέρουν διαφορετικές λύσεις για τις νέες ανάγκες της κοινωνίας σε αστικές και αγροτικές περιοχές. Στην ACEM θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς, εθνικούς και τοπικούς φορείς προς όφελος των πελατών και των ιδιωτών», πρόσθεσε.

 

Εκτός από τις θέσεις του στον Όμιλο Piaggio, ο Michele Colaninno, ο οποίος γεννήθηκε το 1976, είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Immsi, μιας βιομηχανικής εκμετάλλευσης που δραστηριοποιείται στους χρηματοοικονομικούς, κτηματομεσιτικούς και βιομηχανικούς τομείς, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου (ISM.MI), με έσοδα άνω των 2 δισ. ευρώ.

Η επιβεβαίωση του κ. Colaninno ως Προέδρου της ACEM συμπίπτει με την αναδιάρθρωση της ένωσης, η οποία έχει επίσης διορίσει τρεις Αντιπροέδρους: Stefan Pierer (Διευθύνων Σύμβουλος της KTM AG), Markus Flasch (Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Motorrad) και Vito Cicchetti (Πρόεδρος Υποκαταστήματος της Honda Motor Europe). Ε.Π.Ε.).

Michele Colaninno

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το χρώμα “Dune Sea” της Benelli είναι εμπνευσμένο από την άμμο

« Προηγούμενο άρθρο

Η Nolan συνεργάζεται με τον κατασκευαστή καπέλων Borsalino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα