• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλό ξεκίνημα για τον Alex, μία Παρασκευή που ο Marc θέλει να ξεχάσει.
Αγώνες 05/07/2024 - 20:33

Το Γερμανικό GP ξεκίνησε με ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες και κρύο αέρα για την πρώτη Παρασκευή του Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια θετική μέρα για τον Alex Marquez, ο οποίος ήταν 4ος ταχύτερος και θα είναι μεταξύ των φαβορί για την pole position στην πίστα της Γερμανίας.

Μεταξύ αυτών των αγαπημένων μπορεί να είναι και ο αδερφός του Marc, παρόλο που θα χρειαστεί να περάσει πρώτα από τις Κατατακτήριες 1. Ο αναβάτης #93 είχε μία από αυτές τις μέρες που είναι καλύτερο να διαγραφούν από το ημερολόγιο, καθώς μετά από μόνο μερικούς γύρους που ολοκληρώθηκαν και μία μόνο γρήγορη προσπάθεια γύρου, είχε μία πτώση με πολλά χιλιόμετρα/ώρα στην υψηλής ταχύτητας στροφή 11.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπέστη κάταγμα στον αριστερό δείκτη καθώς και μεγάλο μώλωπα στο θώρακά του, αλλά παρά το χτύπημα είναι ικανός να οδηγήσει αύριο.

 

4ος - ALEX MARQUEZ #73 (1'20.029s)

«Ήταν μια θετική μέρα, παρόλο που ο αέρας και οι συνθήκες δεν βοήθησαν. Δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις και βρήκαμε μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις. Δεν χάσαμε την αίσθηση παρά τις πολλές προσαρμογές που κάναμε, βελτιωθήκαμε σε σύγκριση με το Assen και αύριο μπορούμε να παλέψουμε για μια θέση στις δύο πρώτες σειρές. Υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνουμε σχετικά με τον ρυθμό αγώνα, αλλά είμαστε σε καλή κατεύθυνση».

 

13η - MARC MARQUEZ #93 (1’20.384s)

«Η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα ήταν καλή, αλλά είναι προφανές ότι η απογευματινή πτώση είχε μεγάλο αντίκτυπο αυτήν την πρώτη μέρα εδώ στο Sachsenring. Δεν ανησυχώ για το κάταγμα στο δάχτυλό μου, αλλά ο μώλωπας στο πλευρό είναι σίγουρα αυτός που με ενοχλεί περισσότερο και αυτό με εμπόδισε επίσης να συνεχίσω τις Δοκιμές. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση και αύριο το πρωί θα δούμε ποια θα είναι η φυσική μου κατάσταση».

 

« Προηγούμενο άρθρο

«Χρειαζόμαστε έναν αναβάτη σαν τον Fabio»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα