• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Γερμανικό GP σε αριθμούς!
Αγώνες 07/07/2024 - 19:44

252.826 – Περισσότεροι από ένα τέταρτο του εκατομμυρίου θαυμαστές έχουν βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Γερμανικό GP, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ για το Sachsenring και καθιστώντας το ένα από τα γεγονότα με τις καλύτερες επισκέψεις ποτέ.  

99 – Αυτή είναι η 99η νίκη της Ducati σε Αγώνες Grand Prix και η 95η νίκη της στο MotoGP™️ σε αυτό που ο Francesco Bagnaia έκανε την 95η εκκίνηση στο MotoGP™️ (και η 200η του σε Αγώνες Grand Prix).

42 – Αυτό είναι το 42ο βάθρο του Bagnaia στο MotoGP™️, όλα με την Ducati. Τώρα είναι ισόπαλος με τον θρύλο του MotoGP™️ Casey Stoner ως οι αναβάτες της Ducati με τα περισσότερα βάθρα στην κατηγορία.

24 – Αυτή είναι η 24η νίκη του Bagnaia στο MotoGP™️, τις οποίες όλες τις έχει κερδίσει με την Ducati. Τώρα είναι ο πιο επιτυχημένος Αναβάτης της Ducati στην κατηγορία.

10 - Ξεκινόντας το Γερμανικό GP, ο Bagnaia ήταν 10 βαθμούς πίσω από τον μέχρι τότε κορυφαίο στο Πρωτάθλημα του MotoGP™️ Jorge Martin. Τώρα είναι 10 βαθμούς μπροστά από το #89.

9 – Με τον Fabio Di Giannantonio να αποσύρεται από τον Αγώνα, ο Brad Binder, ο οποίος τερμάτισε στο 9ος, είναι πλέον ο μόνος αναβάτης που έχετε κερδίσει βαθμούς στους πρώτους εννέα Αγώνες MotoGP™️ Grand Prix του 2024.

6 – Με τον Bagnaia μπροστά από τους Marc και Alex Marquez, Enea Bastianini και Franco Morbidelli, αυτή είναι η δεύτερη φορά για το 1-2-3-4-5 της Ducati μέχρι στιγμής φέτος μαζί με τη Jerez.

5 – Αυτό είναι το 5ο βάθρο του Alex Marquez στο MotoGP™️ και το πρώτο του από τη Μαλαισία πέρυσι, όταν τερμάτισε 2ος.

4 – Ο Bagnaia είναι ο πρώτος αναβάτης που κέρδισε τέσσερις διαδοχικούς Αγώνες MotoGP™️ Grand Prix σε μία μόνο σεζόν από τότε που το έκανε το 2022 με τέσσερις σερί από το Άσεν στο Μιζάνο.

4 – Ο Marc Marquez τερμάτισε 2ος για το 4ο βάθρο του φέτος, που ισοδυναμεί με τον αριθμό των βάθρων από το 2021 όταν επέστρεψε από τραυματισμό, αν και τρία από αυτά ήταν νίκες. Το 2024, πήρε τα τρία από τα τέσσερα βάθρα μετά την εκκίνηση από τη 13η θέση ή χαμηλότερη.

1 – Με τον Marc και τον Alex Marquez, αυτή είναι η πρώτη φορά που δύο αδέρφια μοιράζονται ένα βάθρο κορυφαίας κατηγορίας μετά τους Nobuatsu και Takuma Aoki στην Imola το 1997.

« Προηγούμενο άρθρο

Gresini και Marquez στα βιβλία της ιστορίας με διπλό βάθρο στη Γερμανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα