• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
12 χρωματισμοί, 11 ομάδες, 75 χρόνια: όλα αποκαλύπτονται στο MotoGP™ 75th Anniversary Special!
Αγώνες 02/08/2024 - 02:13

Με μία πρώτη ματιά: τα 12 vintage στυλ που ετοιμάζονται να δημιουργήσουν το πολύ μοντέρνο θέαμα στο Monster Energy British Grand Prix

Το MotoGP™ γιορτάζει την 75η επέτειό του καθ' όλη τη διάρκεια του 2024 και οι εορτασμοί ξεκινούν στο Monster Energy British Grand Prix. Για πρώτη φορά στην 75χρονη ιστορία του αθλήματος, κάθε μοτοσυκλέτα και αναβάτης στο grid θα αγωνιστούν με μια ξεχωριστή, μοναδική εμφάνιση στο Silverstone – και όλα αυτά με μια νότα ρετρό στυλ.

Κάθε μία από αυτές τις απίστευτες εργασίες βαφής αποκαλύφθηκαν ζωντανά στο MotoGP™ 75th Anniversary Special την Πέμπτη, με τους θαυμαστές να συμμετέχουν στη βόλτα στο pitlane στην εκδήλωση Day of Champions και να δουν ζωντανά την παράσταση καθώς αποκαλύπτονταν οι μοτοσυκλέτες με τη σειρά. Ορίστε λοιπόν! Ας απολαύσουμε τη συλλογή για κάθε ειδική έκδοση, ομάδα ανά ομάδα, και ας δούμε τη πρώτη φωτογραφία καθώς οι μοτοσυκλέτες είχαν επίσης τη δική τους ευκαιρία φωτογραφίας στην κύρια ευθεία, μαζί με την πρώτη μοτοσυκλέτα που κέρδισε ποτέ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: την AJS Porcupine.

 

DUCATI LENOVO TEAM

PRIMA PRAMAC RACING

 

GRESINI RACING MotoGP™

APRILIA RACING

PERTAMINA ENDURO VR46 RACING TEAM

RED BULL KTM FACTORY RACING

RED BULL GASGAS TECH3

TRACKHOUSE RACING

MONSTER ENERGY YAMAHA MotoGP™

CASTROL HONDA - IDEMITSU HONDA LCR

REPSOL HONDA TEAM

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha υπογράφει συμβόλαιο με τον Álex Rins για τη σεζόν 2025 και 2026

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα