• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Emilia Romagna: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Marc Marquez
Νέα 20/09/2024 - 13:02

Το Grand Prix της Emilia Romagna ξεκίνησε ακριβώς εκεί που σταμάτησε το Grand Prix του San Marino δύο εβδομάδες πριν. Στην πίστα του Misano, με τον Marc Marquez να καταλαμβάνει την κορυφή των φύλλων χρόνου. Ο Ισπανός της Gresini Ducati κατάφερε στα τελευταία στάδια να γράψει 1:32.082 για να βρεθεί στην πρώτη θέση, σε μια πίστα όπου υπήρχαν ακόμα σημεία που κρατούσαν υγρασία από την χθεσινή βροχή (όπου η καθαρή αγωνιστική γραμμή επέτρεψε τη χρήση σλικ ελαστικών από την αρχή των πρώτων ελεύθερων δοκιμών).

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Jorge Martin, έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, όντας μόλις 63 χιλιοστά πίσω από τον Marquez, ενώ ο Franco Morbidelli (που φαίνεται να έχει βρει τον καλό του εαυτό) συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. 

Ο Francesco Bagnaia έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Maverick Viñales, που ήταν η μόνη μη Ducati μοτοσυκλέτα στην πρώτη πεντάδα. 

Έκτος ήταν ο Alex Marquez, με τον Pedro Acosta να ακολουθεί. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Brad Binder, Fabio Quartararo και Jack Miller

Επόμενο άρθρο »

Emilia Romagna: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Το Balaton Park της Ουγγαρίας θα συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο MotoGP™ και WorldSBK του 2025

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα