• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Hopkins και η Rizla Suzuki ξανά μαζί
Στο Κατάρ για διαφημιστικό σποτ
Νέα 13/03/2011 - 16:15

Η ομάδα Rizla Suzuki MotoGP καλωσόρισε πίσω τον πρώην οδηγό της τον John Hopkins, που βοήθησε την ομάδα στις ανάγκες δημοσίων σχέσεων. Ο Hopkins ήταν 4ος στο Πρωτάθλημα του 2007 για την ομάδα της Rizla Suzuki και φάνηκε σαν να μην έλειψε ποτέ οδηγώντας την τελευταία έκδοση της Suzuki GSV-R - παρά το ότι «γύρισε» σε ρυθμούς φωτογράφησης – μαζί με τον Álvaro Bautista, για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έγιναν στην μήκους 5,380m πίστα Losail. 

 

Ο Αγγλο-Αμερικανός οδηγός προσπαθεί να κτίσει και πάλι την καριέρα του, μετά από τον περσινό τραυματισμό του στον καρπό, που παραλίγο να του στοιχίσει την απόσυρση από τους αγώνες. Όμως μια πρωτοποριακή εγχείρηση από τον ειδικό Dr. James Chao στο San Diego των ΗΠΑ διόρθωσε την ζημιά και επέτρεψε στον Hopkins να αγωνίζεται και πάλι. Φέτος θα τρέξει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike με την ομάδα Samsung Crescent Racing πάνω σε μια GSX-R1000, με ξεκάθαρο στόχο τον Τίτλο στο BSB.

 

Η Rizla Suzuki σήμερα σε λίγη ώρα ξεκινά τις τελευταίες δοκιμές στην πίστα με τον Bautista να ετοιμάζει την μοτοσυκλέτα του για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Hopkins από την μεριά του θα κάνει το ντεμπούτο του στο BSB στο Brands Hatch την Δευτέρα 25 Απριλίου, μια και το Πάσχα φέτος είναι κοινό σε Καθολικούς και Ορθόδοξους και στις 24 δεν ήθελαν αγώνα στην Μ. Βρετανία.

«Είναι ωραία αίσθηση να είμαι πάνω σε μια μοτοσυκλέτα GP. Θα ήταν ωραίο να τρέξω με την Suzuki σε ένα αγώνα MotoGP, έτσι αν πάω καλά στο BSB μπορεί να έχω μια ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα Grand Prix πάλι κάποια στιγμή στο μέλλον», είπε ο «Hoper».

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ: Άρχισαν οι δοκιμές, με Stoner μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

Σε κίνδυνο η διεξαγωγή του Ιαπωνικού Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα