• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Honda: Περισσεύουν τα χαμόγελα
Οι αναβάτες του HRC πρωταγωνίστησαν πάλι
Νέα 15/03/2011 - 15:59

Τελικά, η επιτυχία της Repsol Honda μάλλον δεν οφείλεται στην πίστα. Εξηγούμαστε.

Έπειτα από την επικράτησή της στην Sepang, κάποιοι είχαν την ελπίδα ότι σε άλλη πίστα θα μπορούσαν να κινηθούν ταχύτερα από τις Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες. Όμως στο Κατάρ αυτές οι ελπίδες τους δεν έγιναν πράξη.

 

Για τον Casey Stoner, ο οποίος ήταν ταχύτερος τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στο Εμιράτο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Όμως δεν είναι μόνο αυτός. Τόσο ο Dani Pedrosa όσο και ο Andrea Dovizioso τα πήγαν καλά.

 

Ο Pedrosa (φωτογραφία), ο οποίος ήταν δεύτερος, μπόρεσε και βρήκε τον ρυθμό του γρήγορα, παρά τον ισχυρό αέρα που επικρατούσε και τη σκονισμένη πίστα. Μάλιστα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και για τον πρώτο αγώνα. Όπως είπε:

«Παρά τις συνθήκες, το τεστ πήγε καλά. Έκανα δοκιμές με διάφορους τύπους ελαστικών, με διαφορετικό ψαλίδι ενώ δοκιμάσαμε και διαφορετικές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά. Η προσπάθειά μας είχε αποτέλεσμα και εδώ και έχουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά επειδή τίποτε δεν πρόκειται να μας χαριστεί».

 

Ο Andrea Dovisiozo ήταν στην 5η θέση και δεν κατάφερε να βρεθεί πιο κοντά στους δύο συναθλητές του, στην κατάταξη. Αν και είχε δηλώσει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει, εντούτοις δεν επαληθεύτηκε. Ο ίδιος είπε ότι ασχολήθηκε περισσότερο με το ρυθμίσει όσο το δυνατόν καλύτερα την μοτοσυκλέτα και δεν επιδίωξε να κάνει έναν ταχύτατο γύρο. Πάντως αναγνώρισε ότι έμεινε πίσω συγκριτικά με τους Stoner και Pedrosa και είπε χαρακτηριστικά:

«Χρησιμοποίησα σκληρά ελαστικά σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών της δεύτερης ημέρας και αυτό ήταν λάθος στρατηγική. Βεβαίως αν συγκρίνουμε τους χρόνους μου με αυτούς των Casey και Dani η διαφορά είναι μεγάλη και οφείλεται τόσο στα ελαστικά όσο και στην διαφορετική δουλειά που κάναμε σήμερα. Στον αγώνα θα είμαστε πιο κοντά» κατέληξε ο Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Honda Gresini: Πάλι κοντά στους πρώτους

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Ducati: Μικρή πρόοδος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα