• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Honda Gresini: Πάλι κοντά στους πρώτους
Οι Simoncelli και Aοyama έδειξαν την αξία τους
Νέα 15/03/2011 - 16:22

Ο Marco Simoncelli (φωτογραφία), ο Ιταλός αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, την πρώτη ημέρα των δοκιμών έκανε ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα του ενώ τη δεύτερη κινήθηκε ταχύτερα και σημείωσε τον 4ο χρόνο (1:56.433).

Ο Simoncelli έκανε 70 γύρους στην πίστα και μείωσε τον χρόνο του κατά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο συγκριτικά με αυτόν της πρώτης ημέρας. Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του:

«Τη δεύτερη ημέρα μπήκα στην πίστα με κέφι και κατάφερα να κινηθώ γρήγορα. Από τις δοκιμές βρήκα κάποιες ενδιαφέρουσες ρυθμίσεις και αυτό μου δίνει περισσότερη εμπιστοσύνη. Διαπίστωσα ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τους ταχύτερους οδηγούς και αυτό είναι ένα σημάδι ότι μπορούμε να τα πάμε καλά σε αυτή την πίστα. Οι δύο πρώτοι είναι πολύ δυνατοί, όμως θεωρώ ότι μπορούμε να τους πλησιάσουμε κι άλλο στις ελεύθερες δοκιμές και στον αγώνα».

 

Ο Hiroshi Aoyama ήταν η ευχάριστη έκπληξη την πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Κατάρ καθώς βρέθηκε στην 2η θέση της κατάταξης. Όμως την δεύτερη ημέρα του τεστ δεν έκανε παρόμοια επίδοση καθώς βρέθηκε στην 10η θέση (με χρόνο 1:56.740). O ίδιος είπε ότι δεν ήταν αυτό ο σκοπός του καθώς έδειξε τι αξίζει την πρώτη ημέρα. Ο Ιάπωνας αναβάτης της ομάδας συμπλήρωσε 73 γύρους και έκανε δοκιμές με διάφορους τύπους ελαστικών ώστε να συγκεντρώσει στοιχεία, όμως όταν κάποια στιγμή θέλησε να κινηθεί γρηγορότερα δεν μπόρεσε. Ο ίδιος σχολίασε:

«Προς το τέλος των δοκιμών ρυθμίσαμε τη μοτοσυκλέτα όπως θέλω και προσπάθησα να κινηθώ γρήγορα για να βελτιώσω τον χρόνο που έκανα την πρώτη ημέρα. Όμως εξαιτίας της χαμηλότερης θερμοκρασίας δεν τα κατάφερα».

Επόμενο άρθρο »

Αναβάλλεται ως τον Οκτώβριο το Ιαπωνικό GP

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Honda: Περισσεύουν τα χαμόγελα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα