• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Suzuki: Σταθερότητα στην απόδοση
Οι δοκιμές δεν έδειξαν κάτι διαφορετικό
Νέα 15/03/2011 - 16:57

Ο Alvaro Bautista, ο αναβάτης της Rizla Suzuki, συμπλήρωσε 63 γύρους στην πίστα και βρέθηκε στην 12η θέση (1:56.931). Ο Ισπανός έκανε εντατικές δοκιμές για να μπορέσει να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος, καθώς στη Sepang ήταν άρρωστος και δεν ήταν σε θέση να κάνει τη δουλειά που έπρεπε.

Στο Kατάρ, ο Bautista την πρώτη ημέρα συνέλεξε στοιχεία, όμως τη δεύτερη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του καθώς είχε μια πτώση με πολλά χιλιόμετρα. Έχασε το εμπρός μέρος της GSV-R ενώ κινούνταν τουλάχιστον με 250 χλμ./ώρα και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε. Ο ίδιος δήλωσε:

«Έκανα δοκιμές με τα νέα ελαστικά της Bridgestone τα οποία δεν μου έδιναν την ίδια εμπιστοσύνη όπως αυτά που χρησιμοποιούσα ήδη. Προς το τέλος ήθελα να κάνω προσομοίωση αγώνα με σκληρά ελαστικά, όμως ήταν αργά. Αντί να βάλω μαλακό ελαστικό πίσω και σκληρό εμπρός προσπάθησα να ζεστάνω αυτά που είχα. Πίεσα, και όταν έφτασα στην τελευταία στροφή και έπρεπε να φρενάρω δυνατά, έχασα το εμπρός μέρος. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα, όμως η προσπάθειά μου τελείωσε πριν το πέρας τον δοκιμών! Πάντως είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε στο Κατάρ».

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, δηλώσεις de Puniet, Capirossi, Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβάλλεται ως τον Οκτώβριο το Ιαπωνικό GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα