• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, δηλώσεις de Puniet, Capirossi, Elias
Η έκπληξη από τον Randy de Puniet
Νέα 15/03/2011 - 17:31

Ο Randy de Puniet (φωτογραφία) βρέθηκε στην 6η θέση τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών καθώς σημείωσε χρόνο 1:56.445. Ο Γάλλος αναβάτης της Pramac Racing ήταν ταχύτερος από τους αναβάτες της επίσημης ομάδας της Ducati και δήλωσε σχετικά:

«Σε αυτή την πίστα τα πήγαμε πολύ καλύτερα από ό,τι στην Μαλαισία. Αισθάνομαι πιο άνετα πλέον όταν οδηγώ την Ducati και το απόλαυσα. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά έπειτα από τις δύο πτώσεις μου την πρώτη ημέρα. Δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις και αλλάξαμε πολλούς τύπους ελαστικών μέχρι να καταλήξουμε σε αυτά που θέλαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για τον αγώνα».

 

Ο Loris Capirossi, o άλλος αναβάτης της ομάδας ήταν 14ος (1:57.345) εξαιτίας μιας πτώσης που είχε και δήλωσε σχετικά:

«Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έπεσα ενώ κινούμουν με περισσότερα από 200 χλμ./ώρα. Έπειτα από αυτό δεν μπόρεσα να συνεχίσω το ίδιο. Πάντως κάναμε κάποιες βελτιώσεις που θα μας επιτρέψουν να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

 

Ο Toni Elias, ο αναβάτης της LRC Honda, συμπλήρωσε 57 γύρους αλλά και πάλι δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 17η θέση (1:58.536). Ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος επίσης είχε μια πτώση, είπε ότι οι συνθήκες στην πίστα ήταν άσχημες και δεν ευνοούσαν την πρόσφυση.

«Έπρεπε να μεταφέρω το βάρος μου προς τα πίσω για να οδηγήσω καλύτερα. Ευτυχώς βρήκαμε κάποιες λύσεις στη ρύθμιση του πλαισίου και της ανάρτησης. Δυστυχώς έπεσα προς το τέλος της διαδικασίας όπου είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε δοκιμές με μαλακά ελαστικά και έτσι δεν μπόρεσα να μειώσω τον χρόνο μου».

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, δοκιμές: Αισιόδοξοι στη Yamaha Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Suzuki: Σταθερότητα στην απόδοση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα