• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, δοκιμές: Αισιόδοξοι στη Yamaha Tech 3
Θετική η αποτίμηση για την ως τώρα προσπάθεια
Νέα 15/03/2011 - 14:07

Οι Colin Edwards (φωτογραφία) και Cal Crutchlow συμπλήρωσαν 99 γύρους και 79 γύρους αντίστοιχα στις δοκιμές της δεύτερης ημέρας.

 

Ο Edwards ήταν στην 8η θέση της κατάταξης (1:56.716) και έκανε τις τελικές ρυθμίσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση και δήλωσε ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε.

«Η μοτοσυκλέτα συμπεριφέρεται θαυμάσια, δεν χρειάστηκε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές. Βασικά, χρησιμοποιήσαμε τις ρυθμίσεις που είχαμε στην Sepang και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αν μπορείς να πα σε μια άλλη πίστα και η μοτοσυκλέτα να συμπεριφέρεται καλά, τότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα καλό “πακέτο”».

 

Ο Cal Crutchlow βρέθηκε στην 15η θέση (1:57.730) αλλά είχε μια πτώση από την οποία χτύπησε στο δάχτυλο του αριστερού χεριού του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο της πίστας για να φροντίσουν το τραύμα του οι γιατροί. Ο ίδιος είπε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση αλλά δεν θα είναι σε θέση να οδηγήσει όπως θα ήθελε στον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Kawasaki και BMW Italia στην Αραγονία

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, δηλώσεις de Puniet, Capirossi, Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ