• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Red Nose» για τον Redding
Θα φορά ένα ειδικά σχεδιασμένο κράνος στο Κατάρ
Νέα 16/03/2011 - 12:46

Ο Scott Redding, ο αναβάτης της Marc VDS Racing Team στην Moto2, αποφάσισε να φορά ένα ειδικά σχεδιασμένο κράνος στον αγώνα του Κατάρ για να δείξει με αυτό την συμπαράστασή του για την «Ημέρα της Κόκκινης Μύτης», όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται η προσπάθεια της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Comic Relief» να συγκεντρώσει χρήματα για όσους τα έχουν ανάγκη.

 

O Redding θα δημοπρατήσει το κράνος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του για να μαζέψει χρήματα και να τα δώσει στην οργάνωση αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Έβαψε και τα μαλλιά του σε κόκκινο χρώμα για να δείξει στον κόσμο τη σημασία που έχει αυτή η προσπάθεια. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Θέλω με αυτό τον τρόπο να υποστηρίξω την “Ημέρα της Κόκκινης Μύτης” η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο του αγώνα. Το σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε ότι είναι καλή ιδέα να βάψουμε το κράνος μου ανάλογα. Θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στην πίστα και ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να πείσω τον κόσμο να προσφέρει κάποια χρήματα στην “Comic Relief”. Επειδή έβαψα κόκκινα και τα μαλλιά μου, αν ανέβω στο βάθρο θα με βλέπετε από χιλιόμετρα μακριά».

Επόμενο άρθρο »

Pernat: «Δύσκολη χρονιά για τον Rossi»

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Δοκιμές Κατάρ, 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα