• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Δύσκολη χρονιά για τον Rossi»
Θεωρεί ότι δεν θα είναι εύκολα και για την Ducati
Νέα 16/03/2011 - 13:23

O Carlos Pernat, ο μάνατζερ των L. Capirossi και M. Simoncelli, δήλωσε στον Ιταλικό Τύπο ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Valentino Rossi. Όπως είπε:

«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον Valentino, ο οποίος είναι ένας οδηγός με συγκεκριμένη τεχνική. Η μοτοσυκλέτα της Ducati πρέπει να οδηγείται με τον τρόπο του Stoner ή αλλιώς όπως κάνει ο Randy de Puniet που κλείνει τα μάτια και πηγαίνει.

Προς το παρόν δεν βλέπω τον Rossi να ανεβαίνει στο βάθρο στον αγώνα του Κατάρ. Όταν βελτιωθεί η κατάσταση του ώμου του, τότε θα μπορέσει να μειώσει τον χρόνο του κατά δύο ή τρία δέκατα αλλά αυτό φαίνεται δύσκολο να συμβεί τώρα. Στην πραγματικότητα η Ducati έχει πρόβλημα με όλους τους οδηγούς της, έχω δει πολλές πτώσεις τους».

 

Αναφορικά με το τι περιμένει να γίνει στον πρώτο αγώνα του 2011, ο Pernat δήλωσε:

«Θα είναι μια μάχη μεταξύ Stoner και Pedrosa. Όμως, όσο αυτοί ανεβάζουν τον πήχη, τόσο παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι από το οποίο μπορεί να επωφεληθεί κάποιος τρίτος. Αυτός μπορεί να είναι είτε ο Dovizioso είτε ο Simoncelli, οι οποίοι είναι δυνατοί αλλά ακόμα δεν έχουν τον ρυθμό που χρειάζεται για να κερδίσουν. Έπειτα θα έλεγα ότι είναι είτε ο Lorenzo είτε ο Spies. Ο Jorge μου φαίνεται να είναι λίγο νευρικός, προς το παρόν, ενώ ο Spies είναι απρόσμενα ανταγωνιστικός».

Επόμενο άρθρο »

Μoto3: Με ECU της Dell’Orto

« Προηγούμενο άρθρο

«Red Nose» για τον Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα