• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ MotoGP ΕΔ1: Stoner άνεμος, 5ος ο Rossi
Άπιαστος ο Casey Stoner, αφήνει ελπίδες ο Rossi
Νέα 17/03/2011 - 00:18

O Casey Stoner, o αναβάτης της Repsol Honda ήταν στην κορυφή των πρώτων ελεύθερων δοκιμών στο Κατάρ. Όχι απλά στην κορυφή, αλλά με τεράστια διαφορά από τον 2ο! 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο ομόσταυλός του Dani Perdosa, αναρωτιέται που βρήκε το 0.610 του δευτερολέπτου ο Αυστραλός. Στην τρίτη ο Hector Barbera, με την «δορυφορική» Ducati της Aspar Team (μια μεγάλη έκπληξη η επίδοσή του), στην τέταρτη ο Marco Simoncelli και στην πέμπτη θέση ο Valentino Rossi, 0,727 του δευτερολέπτου πίσω από τον πρώτο Stoner.

 

O Ben Spies ήταν έκτος και ο Jorge Lorenzo 7ος. Στην όγδοη θέση ήταν ο Andrea Dovizioso ενώ ο Hayden ήταν 11ος.


Ο Stoner μπήκε από την αρχή δυνατά στην πίστα και από τους πρώτους γύρους έκανε χρόνους που ήταν ταχύτεροι πάνω από δύο δευτερόλεπτα σε σχέση με αυτούς των υπολοίπων αναβατών! Σταδιακά, βεβαίως, αυτοί άρχισαν να μειώνουν τη διαφορά τους από τον Αυστραλό οδηγό της Honda, όμως αυτός ουδέποτε απειλήθηκε ουσιαστικά και στο τέλος των 45λεπτων δοκιμών ήταν κατά 0,610 του δευτερολέπτου ταχύτερος όλων.


Ο Barbera κατάφερε και βρέθηκε στην τρίτη θέση όταν ακολούθησε για αρκετό διάστημα τον Nicky Hayden και βοηθήθηκε τόσο από τον τρόπο που οδηγεί ο Αμερικανός αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, όσο και από τη χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση (καθώς ήταν πίσω του).

 

Πάντως, η πέμπτη θέση του Valentino Rossi θα κάνει πολλούς να χαρούν απόψε και να περιμένουν κάτι καλύτερο για τη συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε ότι με την επίδοσή του αυτή ο Rossi βρέθηκε εμπρός από τους δύο αναβάτες της Yamaha Factory. Αρχίζει να το βρίσκει λοιπόν ο "γιατρός";

 

 

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

 

 

 


 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ Moto2 EΔ 1&2: Bradl και Takahasi οι ταχύτεροι

« Προηγούμενο άρθρο

H… πιτσαρία του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα