• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ Moto2 EΔ 1&2: Bradl και Takahasi οι ταχύτεροι
Έντονος συναγωνισμός στην μεσαία κατηγορία
Νέα 17/03/2011 - 00:27

Στην κατηγορία Moto2, o εικονιζόμενος Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν ο ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Κατάρ. Μάλιστα ο χρόνος του (2:02.463) ήταν ταχύτερος από αυτόν που είχε σημειωθεί πέρσι στον αγώνα του Εμιράτου, πάντα για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Marc Marquez (Team Catalunya Caixa Repsol), o περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc, ο οποίος έδειξε ότι προσαρμόστηκε στα δεδομένα της Moto2. Μάλιστα ήταν ο μόνος αναβάτης ο οποίος, στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, μπόρεσε να κάνει ταχύτερο γύρο από τον Bradl, βεβαίως μέχρι ο τελευταίος να μειώσει κι άλλο τον χρόνο του στη συνέχεια.

Τρίτος ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing), ο οποίος συνέχισε τις καλές επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει από τις επίσημες δοκιμές, τέταρτος ο βρέθηκε ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), στην πέμπτη θέση ήταν ο Andrea Iannone (Speed Master) και στην έκτη ο Jules Cluzel (Forward Racing).

 

Στη διαδικασία των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών της Moto2 ταχύτερος ήταν ο Ιάπωνας Yuki Takahashi (Gresini Racing) ο οποίος στο πρώτο σκέλος ήταν μόλις 18ος. Μάλιστα ο χρόνος του (2:01.695) ήταν ταχύτερος από αυτόν που σημείωσε ο Bradl στο πρώτο μέρος. 

Δεύτερος ήταν ο Scott Redding, μόλις 0.053 του δευτερολέπτου πίσω από τον Takahashi. Ο Redding έπεσε στον τελευταίο γύρο των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών στην προσπάθειά του να κατεβάσει κιάλλο τον χρόνο σε σχέση με τον Ιάπωνα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Τρίτος ήταν ο Stefan Bradl, τέταρτος ο Andrea Iannone και πέμπτος ο Thomas Luthi (μια μεταξύ τους αντιμετάθεση θέσεων σε σχέση με το πρώτο σκέλος) και την εξάδα έκλεισε ο Marc Marquez.

 

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ 125cc EΔ 1&2: Επικράτηση του Nicolas Τerol

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ MotoGP ΕΔ1: Stoner άνεμος, 5ος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα