• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένοι στην Repsol Honda
Έπειτα από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές
Νέα 18/03/2011 - 11:01

O Casey Stoner (φωτογραφία) έδειξε να είναι αήττητος, προς το παρόν τουλάχιστον. Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας του MotoGP στο Κατάρ ήταν μια επανάληψη αναφορικά με το ποιος ήταν στην κορυφή της κατάταξης.

Συμπλήρωσε 16 γύρους και έκανε κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη στον αγώνα. Όπως είπε:

«Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε σταματήσει στις επίσημες δοκιμές. Ο αέρας ήταν πιο δυνατός στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, συγκριτικά, αλλά η πίστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο όριο κάτι που θα μας επιτρέπει να στρίβουμε ταχύτερα. Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε κατά 80% την μοτοσυκλέτα και αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμα περιθώριο για κάτι καλύτερο. Χρησιμοποίησα σκληρά ελαστικά και αισθάνθηκα καλά από την αρχή ως το τέλος και αυτό με κάνει να έχω εμπιστοσύνη για τον αγώνα».

 

Ο Dani Pedrosa, που ήταν στη δεύτερη θέση, δήλωσε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με το πίσω ελαστικό κάτι που του συνέβη για πρώτη φορά ως τώρα. Όπως είπε:

«Χρησιμοποίησα μαλακής γόμας ελαστικό και στον δεύτερο γύρο ένιωσα την απόδοσή του να πέφτει. Δεν αντιμετώπισα ως τώρα παρόμοια κατάσταση. Ίσως να έφταιγε το ελαστικό, ίσως το γεγονός ότι στην πίστα είχαν μπει ήδη οι κατηγορίες των 125cc και της Moto2. Όπως και να έχει, θα προσπαθήσουμε να δούμε σε τι οφείλεται».

 

O Andrea Doviziοso, που ήταν στην 8η θέση, χρησιμοποίησε σκληρά ελαστικά για να φυλάξει αυτά με την μαλακή γόμα για τις σημερινές ελεύθερες δοκιμές. Ωστόσο, αντιμετώπισε πρόβλημα με κραδασμούς από την μοτοσυκλέτα.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι κραδασμοί από το εμπρός μέρος όταν ελευθέρωνα το φρένο και αυτό περιόρισε την προσπάθειά μου. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το χρόνο μου, πρέπει να βρούμε σε τι οφείλεται το πρόβλημα» είπε ο Ιταλός αναβάτης της Honda ο οποίος θα έχει ένα ειδικό αυτοκόλλητο στο κράνος του για τα 150 χρόνια από την ενοποίηση της χώρας του.

Επόμενο άρθρο »

Καλύτερα τα δεδομένα στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Σε κίνδυνο και το GP του Brno;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα