• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλύτερα τα δεδομένα στην Yamaha
Oι Lorenzo και Spies είναι πιο αισιόδοξοι
Νέα 18/03/2011 - 11:53

Ο Ben Spies ήταν για μία ακόμα φορά ταχύτερος του Jorge Lorenzo (φωτογραφία) στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Ο Αμερικανός οδήγησε με το ίδιο σετ ελαστικών το οποίο δεν ήταν ό,τι καλύτερο όπως είπε:

«Κάναμε δοκιμές με ελαστικά τα οποία κρίνουμε ότι είναι ακατάλληλα γι’ αυτή την πίστα ώστε να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση και να τα αποκλείσουμε ως επιλογή. Παρόλα αυτά ο χρόνος μου ήταν παραπλήσιος με αυτόν των επίσημων δοκιμών. Είμαι ευχαριστημένος επειδή βελτιώσαμε λίγο περισσότερο την μοτοσυκλέτα. Κάναμε δύο αλλαγές σε αυτή, η μία μου άρεσε η άλλη όχι. Αν χρησιμοποιήσουμε τα σωστά ελαστικά θα κάνουμε ταχύτερους χρόνους».

 

Στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας ο Jorge Lorenzo χρησιμοποίησε τις ρυθμίσεις που είχε στον περσινό αγώνα του Κατάρ. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να κινηθεί καλύτερα και να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη. Ο ίδιος τόνισε:

«Επέλεξα τις περσινές ρυθμίσεις επειδή τις έχω συνηθίσει και είμαι πιο χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Αν βελτιώσουμε κι άλλο το στήσιμο της μοτοσυκλέτας τότε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου. Το νέο πλαίσιο είναι καλύτερο και μπορώ να στρίβω ταχύτερα στις στροφές. Νομίζω ότι θα είμαστε πιο κοντά στους πρώτους στον αγώνα της Κυριακής».

 

Να σημειώσουμε ότι οι μοτοσυκλέτες των δύο αναβατών της Yamaha Factory Racing θα έχουν πάνω τους τη φράση «Ιαπωνία, είμαστε μαζί σου» για να δηλώσουν την υποστήριξη της ομάδας στον δοκιμαζόμενο λαό της χώρας.

Επόμενο άρθρο »

Ξανά στους πρώτους ο Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένοι στην Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα