• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατατακτήριες 125cc: O Terol στην pole position
Εκπληκτική η μάχη του με τον Sandro Cortese
Νέα 19/03/2011 - 21:17

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην κατηγορία των 125cc όπου ο Nicolas Terol έκανε για μία ακόμα φορά τον ταχύτερο χρόνο και αύριο θα εκκινήσει στον αγώνα από την πρώτη θέση. Ο Terol είχε μια έντονη μονομαχία με τον Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) ο οποίος για αρκετό διάστημα κατείχε τον πρώτο χρόνο. Όμως κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό ο Terol σταμάτησε ταχύτερα το χρονόμετρο (2:06.605), «κλέβοντας» την πρωτιά από τον Cortese που τελικά ήταν δεύτερος με διαφορά μόλις 0.090 του δευτερολέπτου.

Οι δύο τους μείωναν συνεχώς τον χρόνο τους και ο μεταξύ τους συναγωνισμός τούς έκανε να δημιουργήσουν μια «χαοτική» διαφορά από τους χρόνους που σημείωναν οι υπόλοιποι αναβάτες της κατηγορίας.

 

Τον τρίτο χρόνο των κατατακτήριων δοκιμών της κατηγορίας σημείωσε ο Efren Vazquez (Ajo Motorsport) ο οποίος ήταν κατά 1.046 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol. Αυτοί οι τρεις θα εκκινήσουν αύριο από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Τέταρτος ήταν ο Sergio Gadea (Pev-Blusens-SMX-Paris Hilton) ο οποίος συνέχισε να είναι ταχύς, όπως και στις ελεύθερες δοκιμές. Πίσω του θα εκκινήσει ο of Hector Faubel (Bankia Aspar) ενώ έκτος θα είναι ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport). Στην έβδομη θέση θα είναι ο Johann Zarco (Ajo Motorsport) ο οποίος ήταν κατά 1.977 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρώτο.

 

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία των 125cc Maverick Vinales (PEV-Blusens-SMX Paris Hilton) ήταν στην ένατη θέση ενώ η κακοτυχία του Harry Stafford (Ongetta-Centro Seta), ο οποίος εχτές είχε μία πτώση και χτύπησε στο χέρι του, συνεχίστηκε και στις κατατακτήριες δοκιμές όταν έσπασε το ψυγείο της μοτοσυκλέτας του. Πάντως κατάφερε να είναι εντός του 107% από τον χρόνο του πρώτου και αύριο θα εκκινήσει από την 28η θέση. Εκτός αυτού του ορίου έμεινε μόνο Sarath Kumar (WTR-Ten10 Racing), ο πρώτος Ινδός αναβάτης που θα μετέχει σε όλους τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος


Παρακάτω μπορείτε να δείτε την λίστα των κατατακτήριων δοκιμών στην κατηγορία 125cc.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar Live Κατατακτήριες: Stoner – Pedrosa κέρδισαν τις εντυπώσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Live: O Bautista εγχειρίστηκε στο Κατάρ

Χορηγοί