• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο καλύτερος αγώνας του Simoncelli, ως τώρα
O Hiroshi Aoyama δεν τα πήγε τόσο καλά
Νέα 21/03/2011 - 12:15

Aνάμεικτα τα συναισθήματα στους αναβάτες της Honda Gresini. O Marco Simoncelli (φωτογραφία) τερμάτισε στην 5η θέση, κάνοντας τον καλύτερό του αγώνα ως τώρα στο MotoGP, και άφησε πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Ο Ιταλός οδηγός ήταν κοντά στους πρώτους και σε «πραγματικές συνθήκες», δηλαδή σε ένα Grand Prix, και αυτό τον χαροποίησε. Ο ίδιος δήλωσε ότι είχε άγχος στους πρώτους γύρους αλλά το ξεπέρασε σύντομα.

«Είμαι χαρούμενος από τον ρυθμό μου αλλά θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Όταν προσπέρασα τον Dovizioso σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πλησιάσω και τον Lorenzo όμως έκανα ένα μικρό λάθος και έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου. Βεβαίως ο Andrea με πέρασε όταν τα ελαστικά άρχισαν να φθείρονται, όμως είμαι ικανοποιημένος επειδή βρέθηκα τόσο κοντά στους πρώτους και έκανα τον καλύτερο μου αγώνα ως τώρα, αν όχι σε επίπεδο θέσης σίγουρα σε ό,τι αφορά την απόδοσή μου» κατέληξε ο Simoncelli.

 

Ο Hiroshi Aoyama τερμάτισε στην 10η θέση και δεν έκανε την καλύτερη αρχή στο φετινό Πρωτάθλημα, συγκριτικά με τις ικανότητές που έχει. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κατάσταση στη χώρα του τον έχει επηρεάσει –είναι ανθρώπινο. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο θέμα και στο πόσο δύσκολα αισθάνθηκε.

«Όταν κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στην Ιαπωνία συγκινήθηκα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για ό,τι κάνουν για εμάς. Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, η πτώση του De Puniet μπροστά μου με έκανε να χάσω τον ρυθμό μου. Βεβαίως τον ξαναβρήκα και ανέβηκα στην κατάταξη όμως περίμενα ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος» τόνισε ο Aoyama.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Οι μάχες στην πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποίηση και στην Yamaha Tech 3 Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα