• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποίηση και στην Yamaha Tech 3 Team
Οι Edwards και Crutchlow πέτυχαν τους στόχους τους
Νέα 21/03/2011 - 10:56

Οι δύο αναβάτες της Yamaha Tech 3 Team τα πήγαν αρκετά καλά στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και η αποτίμηση είναι θετική. O Colin Edwards (φωτογραφία) ξεκίνησε στον αγώνα από την 10η θέση για να τερματίσει 8ος. Ο ίδιος δήλωσε ότι, προς το παρόν, αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσε να επιτύχει και συμπλήρωσε:

«Το να βρίσκομαι στην πρώτη οκτάδα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα αν σκεφτούμε την ικανότητα και την ταχύτητα των αναβατών που ήταν μπροστά μου. Ξεκίνησα καλά και ρισκάρισα για να βρεθώ στην έκτη θέση. Όμως στην πρώτη στροφή άνοιξα την τροχιά μου και έχασα δύο θέσεις. Παρόλα αυτά ξαναβρήκα τον ρυθμό μου γρήγορα και κάποια στιγμή είδα εμπρός μου τον Rossi. Θα μπορούσα να τον περάσω όμως, αν και τραυματισμένος, οδηγεί πολύ καλά».

 

Ο Cal Crutchlow εκκίνησε από την 8η θέση, εμπρός από τον Rossi, και τον ομόσταυλό του Edwards, και τελικά τερμάτισε 11ος. Όπως δήλωσε δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους Hayden και Aoyama επειδή δεν ήταν εύκολο να προσπεράσει τον Barbera, κάτι που οι δύο το κατάφεραν ευκολότερα.

«Χαίρομαι που τερμάτισα στον αγώνα, ήταν κάτι που ήθελα οπωσδήποτε. Οι επόμενοι θα είναι δύσκολοι για εμένα καθώς δεν γνωρίζω καλά τις πίστες, ωστόσο θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φέρω και εκεί ένα καλό αποτέλεσμα» κατέληξε ο Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Ο καλύτερος αγώνας του Simoncelli, ως τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Live: Ευχαριστημένοι στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα