• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Live: Ευχαριστημένοι στην Yamaha
Iδιαίτερα ο Lorenzo
Νέα 21/03/2011 - 03:20

Υπερβολικά πανηγύρισε την 2η θέση ο Jorge Lorenzo, κυρίως επειδή οδήγησε οριακά: 

«Νομίζω ότι είμαι περισσότερο υπερήφανος για αυτό το βάθρο, περισσότερο από μια νίκη, έτσι αισθάνομαι απόψε. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για μένα και την ομάδα που ποτέ δεν τα παράτησε και δούλεψε για να μου δώσει την καλύτερη μοτοσυκλέτα που μπορούσε. Έβαλα ότι είχα μέσα μου στην οδήγηση, στον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος και ήμουν στο όριο σε κάθε γύρο. Σχεδόν έπεσα σε μια στροφή, αλλά κατάφερα να το σώσω και να τερματίσω δεύτερος, που ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω», είπε ο Ισπανός.

Βέβαια ο ταχύτερός του γύρος είναι 0.364 του δευτερολέπτου πίσω από το χρόνο του Stoner και 0.338 πίσω από του Pedrosa, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός δρόμος να καλυφθεί από την ομάδα για να φτάσει τις Honda RC212V.

Και αν ο Dani δεν είχε το πρόβλημα με το χέρι του, το σκαλί του βάθρου θα ήταν το 3ο και μάλιστα με οδήγηση στο όριο.

 

Ο Ben Spies (6ος) από τη μεριά του είπε:

«Εγκλωβίστηκα στους πρώτους γύρους πίσω από τους Barbera και Rossi και έχασα την επαφή με τους μπροστά. Δυσκολεύτηκα να περάσω τον Valentino, οδηγούσε πραγματικά καλά και δεν είναι από αυτούς που περνάς εύκολα! Μετά κάναμε γρήγορους χρόνους και η μοτοσυκλέτα είχε καλή αίσθηση. Στο πρώτο μέρος του αγώνα είναι που χάσαμε, αλλά είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και πήραμε κάποιους βαθμούς, έτσι είμαι χαρούμενος».

 

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποίηση και στην Yamaha Tech 3 Team

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Live: Ο Πρόεδρος του HRC πήρε το Κύπελλο του Κατασκευαστή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα