• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Καλή επίδοση για τον Smith
Ευχαριστημένος ο Βρετανός από το αποτέλεσμα
Νέα 22/03/2011 - 14:15

Ο Bradley Smith τα πήγε καλύτερα από ό,τι περίμενε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ και στην πρώτη συμμετοχή του στην κατηγορία Moto2. Ο αναβάτης της Tech 3 Racing τερμάτισε στην 9η θέση και δήλωσε ευχαριστημένος από την επίδοσή του.

«Είναι εκπληκτικό ότι τερμάτισα εντός της δεκάδας στον πρώτο μου αγώνα στην κατηγορία. Για να πω την αλήθεια περίμενα να είμαι εντός της δεκαπεντάδας και η 9η θέση ήταν ένα δώρο για εμένα. Ο αγώνας είχε έντονο συναγωνισμό και κουράστηκα.

Προφανώς η Moto2 απαιτεί καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτή των 125cc –πρέπει να περνάω περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο! Οι πρώτοι αναβάτες είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμένα και πρέπει να τους μοιάσω για να αποκτήσω το ρυθμό τους. Προς το παρόν, είμαι περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο αργός στο γύρο από αυτούς και χρειάζεται να μάθω καλύτερα και την μοτοσυκλέτα».

 

Ο Smith δήλωσε, επίσης, ότι ευχαριστήθηκε και την μάχη που είχε με τον Julian Simon (που τελικά τερμάτισε 10ος), ενώ τόνισε ότι η μοτοσυκλέτα θα βελτιωθεί περαιτέρω για τον επόμενο αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Οι νικητές και οι ηττημένοι στο Κατάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Ο Rossi θα βελτιωθεί σύντομα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα