• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Οι νικητές και οι ηττημένοι στο Κατάρ
Ο Ιταλός μάνατζερ μίλησε για το αποτέλεσμα του αγώνα
Νέα 22/03/2011 - 15:09

To Grand Prix του Κατάρ αποτελεί παρελθόν και ο Carlo Pernat, ο μάνατζερ των L. Capirossi και M. Simoncelli και ένας από τους πιο αυθεντικούς τύπους των Paddock που δεν κρύβει τα λόγια του, έκανε την εκτίμησή του για το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένας όμορφος αγώνας, ένα Grand Prix που είχε νικητές και ηττημένους» δήλωσε ο Pernat. «Νικητές ήταν οι Stoner και Lorenzo. Ο Jorge έδωσε ελπίδα στον εαυτό του και έδειξε ότι έχει τις ικανότητες (να κερδίζει). Για τον Stoner δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Επίσης, στους νικητές θα έβαζα και τους Simoncelli και Dovizioso επειδή έκαναν έναν καλό αγώνα».

 

Για τους νικημένους, ο Pernat δήλωσε:

«Σε αυτούς, πρέπει να κάνουμε διακρίσεις. Νικημένος, έστω και με κάποια ελαφρυντικά, ήταν ο Pedrosa. Αν και περιμέναμε να ανταγωνιστεί με τον Stoner τελικά συναγωνίστηκε με τον Lorenzo».

 

Σε ό,τι αφορά την Ducati και τον Rossi , ο Pernat επεσήμανε:

«Θα πρέπει να τους δώσουμε μια πίστωση χρόνου τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο. Για τη Χέρεθ δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρο. Η Desmosedici είναι μια μοτοσυκλέτα που δεν είναι εύκολο να τη δαμάσει κάποιος, ο μόνος που το κατάφερε ως τώρα είναι ο Stoner.

Ο Valentino είναι ο άνθρωπος των θαυμάτων όμως πρέπει να τη μάθει και να περάσει ο πόνος στον ώμο του, άλλωστε το επισημαίνει και ο ίδιος. Θεωρώ ότι αν οδηγούσε μια Yamaha το πρόβλημα με αυτόν πιθανόν θα ήταν μικρότερο».

Επόμενο άρθρο »

Το T-Shirt του MotoGP για την Ιαπωνία

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Καλή επίδοση για τον Smith

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα