• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το T-Shirt του MotoGP για την Ιαπωνία
Θα πωλείται στις πίστες των Grand Prix και μέσω διαδικτύου
Νέα 22/03/2011 - 16:29

Όπως είναι γνωστό, η «κοινότητα» του MotoGP αποφάσισε να διαθέσει στην αγορά ένα T-Shirt με τις υπογραφές των 17 αναβατών που μετέχουν στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού ώστε να μαζευτούν χρήματα για τους σεισμοπαθείς και πλημμυροπαθείς της Ιαπωνίας. Στο εμπρός μέρος του T-Shirt υπάρχει το μήνυμα «We are for Japan» («Εμείς είμαστε για την Ιαπωνία») και στο πίσω μέρος οι υπογραφές.

 

Το μπλουζάκι θα πωλείται κατά τη διάρκεια των φετινών Grand Prix, στις πίστες που αυτά θα διεξάγονται, αλλά και μέσω διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://weforjapan.motogp.com με κόστος 20 ευρώ. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση κατά τη διάρκεια του Ιαπωνικού Grand Prix το οποίο θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου.

 

Ας δούμε τι δήλωσαν κορυφαίοι αναβάτες για αυτή την προσπάθεια.

 

Valentino Rossi:

«Είναι δύσκολες στιγμές για όλους αλλά υποστηρίζουμε την Ιαπωνία και τους Ιάπωνες φίλους μας. Τους ενθαρρύνουμε να μην το βάλουν κάτω και τους εύχομαι καλή τύχη εκ μέρους όλων στην Ducati».

 

Casey Stoner:

«Θεωρούσαμε μεγάλη καταστροφή τις πλημμύρες στην Αυστραλία στις αρχές της χρονιάς, όμως αυτό που συνέβη στην Ιαπωνία ξεπερνά κάθε λογική. Ακούγοντας τις ιστορίες από τους ανθρώπους της Honda και βλέποντας τις εικόνες στην τηλεόραση καταλαβαίνουμε ότι περνούν δύσκολες στιγμές. Η σκέψη μας είναι μαζί τους και εύχομαι να βρουν το κουράγιο να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

 

Jorge Lorenzo:

«Πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη υποστήριξή μας στην Ιαπωνία αυτές τις στιγμές. Οι Ιάπωνες είναι ένας δυνατός λαός που έχει δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τις δυσκολίες. Θέλω να τους αγκαλιάσω όλους και ιδίως τους φίλους των αγώνων μοτοσυκλέτας».

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Οι νικητές και οι ηττημένοι στο Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα