• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: «Η Honda πρέπει να κερδίσει το 2011»
Αναφέρθηκε και στους αναβάτες του HRC
Νέα 21/04/2011 - 10:35

Ο Jerry Burgess, o γνωστός αρχιμηχανικός του Valentino Rossi στην Ducati, σε συνέντευξή του στον Βρετανικό Τύπο επισήμανε ότι η Honda δεν θα έχει καλύτερη ευκαιρία από τη φετινή για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Σύμφωνα με τον Burgess, η ένταξη του Casey Stoner στο HRC ήταν μια σημαντική κίνηση η οποία ήρθε να ενισχύσει τους άλλους τρεις υπάρχοντες αναβάτες (σημ.: Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso και Marco Simoncelli) και εμφύσησε νέο αέρα στην ομάδα. Όπως είπε:

«Η Ηοnda έχει κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια, δεν τίθεται αμφιβολία γι’ αυτό. Δεν έχουν κερδίσει κάτι σημαντικό από το 2003. Βεβαίως κέρδισαν το 2006 αλλά, γνωρίζοντας την νοοτροπία των ανθρώπων της, αν δεν κυριαρχήσουν στους αγώνες σε όλη την χρονιά δεν αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι.

Θέλουν να διαφημίζουν την νίκη τους την επομένη κάθε αγώνα. Δεν τους φτάνει να βάλουν μια διαφήμιση στις εφημερίδες έπειτα από το Grand Prix της Βαλέθια που θα λέει “Η Honda είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια”».

 

O Burgess είπε ότι ο Stoner είναι σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και ότι κατά τη γνώμη του φέτος θα «εκθρονίσει» τον Jorge Lorenzo. Ο Αυστραλός αναβάτης κέρδισε στο Κατάρ και θα μπορούσε να πάρει βαθμούς στη Χερέθ, αν δεν είχε το συμβάν με τον Rossi. Επίσης, ο Burgess επεσήμανε τα εξής:

«Οι αναβάτες της Honda αλληλοκαλύπτονται. Αν ένας από αυτούς βρεθεί σε άσχημη ημέρα, έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται από τους υπόλοιπους. Έτσι έχει την ευκαιρία να αναρωτηθεί “Γιατί να είμαι σε κακή ημέρα; Πρέπει να οφείλεται σε εμένα και όχι στην μοτοσυκλέτα”».

 

Όταν ρωτήθηκε ποιον από τους αναβάτες του HRC ξεχωρίζει, ο Burgess απάντησε:

«Αναμφισβήτητα, ο Stoner είναι ο ταχύτερος αναβάτης της Honda. O Dani είναι πιο σταθερός στην απόδοσή του και δεν κάνει εύκολα λάθος, όμως τώρα ο Casey έχει μια μοτοσυκλέτα που τον βοηθάει. Δεν είναι ο κορυφαίος αναβάτης της ομάδας αλλά τρέχει για την ευχαρίστησή του και αυτό του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, σε σημείο που μπορεί να ξεφύγει από τον Dani».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Δοκιμές της Aspar στην Ισπανία

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ενημέρωση για το αντιντόπινγκ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα