• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suter-BMW: Καμία εργοστασιακή υποστήριξη
Η προσπάθεια είναι ανεξάρτητη
Νέα 23/04/2011 - 14:19

Ο Michael Bartholemy, επικεφαλής της ομάδας Marc VDS Racing Moto2, αρνήθηκε τις φήμες ότι ο Leon Haslam θα οδηγήσει την Suter έπειτα από τον αγώνα του MotoGP στο Εστορίλ.

Σύμφωνα με αυτές, ο Haslam (ο οποίος μετέχει με την ομάδα της BMW Motorrad στο WSBK) θα κάνει δοκιμές με το πρωτότυπο Μoto 1 στις 2 ή 3 Μαΐου στην Πορτογαλική πίστα ώστε να υπάρχει μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική σύγκριση της μοτοσυκλέτας με αυτές των 800cc που λαμβάνουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Επίσης ο Bartholemy ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία υποστήριξη από την BMW, στη συγκεκριμένη προσπάθεια, τονίζοντας: «Το πρόγραμμα της Suter είναι εντελώς ανεξάρτητο από την BMW και δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Haslam».

Όπως έγινε γνωστό, την μοτοσυκλέτα, η οποία χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά της Bosch, ενδέχεται να την οδηγήσει ο Scot Redding (αναβάτης της Moto2).

 

Η Suter έχει κάνει ήδη δοκιμές στην πίστα της Χερέθ με τους Damian Cudlin και Carmelo Morales, αμέσως μετά τη διεξαγωγή του Grand Prix. Σε αυτές, η μοτοσυκλέτα ήταν κατά περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα πιο αργή από την Ducati GP11 του Karel Abraham. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις δοκιμές καθώς η οδική συμπεριφορά του πρωτότυπου ήταν παρόμοια με αυτή μιας μοτοσυκλέτας της Moto2, αλλά επισήμαναν ότι ο κινητήρας χρειάζεται περισσότερη ισχύ.

Επόμενο άρθρο »

O Stoner προπονείται με καρτ

« Προηγούμενο άρθρο

Οχτώ χρόνια χωρίς τον Kato

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα