• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner προπονείται με καρτ
Όπως παλιότερα οι Rainey, Cadalora
Νέα 23/04/2011 - 12:10

O «King» Kenny Roberts την εποχή που ήταν ιδιοκτήτης της ομάδας Marlboro Yamaha, με οδηγούς τους Wayne Rainey και Luca Cadalora, είχε κάνει μέρος της χειμερινής προετοιμασίας τους την προπόνηση με καρτ, στην ιδιόκτητη πίστα που έχει στο ράντσο του στην Καλιφόρνια. 

Τώρα ο Casey Stoner, στη διάρκεια των διακοπών του στην Ιταλία, στην Λίμνη Garda, βρήκε την ευκαιρία και πήγε στην πίστα South Garda Karting για να προπονηθεί με καρτ, μια και φέτος δεν ήταν τον Ιανουάριο στον καθιερωμένο αγώνα καρτ της Ferrari και της Ducati, στην Madonna Di Campiglio, όπου από το 2007 μέχρι και πέρυσι έδινε το παρόν.

Ο Stoner έχει ήδη κάνει μαθήματα καρτ με τον 6 φορές Πρωταθλητή Αυστραλίας Remo Luciani στην Νότια Ουαλία και τώρα είχε κανονιστεί να τον περιμένει ένα καρτ Birel 125 και έτσι να περάσει μια μέρα έντονης προπόνησης στην πίστα. Όπως είναι γνωστό το καρτ είναι εξαιρετικά απαιτητικό από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά και μια καλή εξάσκηση για την ακρίβεια χειμερινών που απαιτείται για να κινηθείς πραγματικά γρήγορα.

Ο Αυστραλός δήλωσε:

«Είμαι πίσω σε αυτήν την σούπερ πίστα καρτ για λίγη διασκέδαση. Όταν ήμουν στο Lonato το Νοέμβριο η πίστα ήταν πολύ βρεγμένη και δεν μπόρεσα να κάνω πολλούς γύρους και έτσι επικεντρώθηκα στη ρύθμιση του καρτ, μαζί με τους μηχανικούς της Birel και δεν ευχαριστήθηκα την πίστα. Τώρα έκανα πολλούς γύρους και το ευχαριστήθηκα πολύ. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά καλή και αυτή η πίστα είναι φανταστική για να κάνεις τεστ και να διασκεδάσεις».

Να λοιπόν ένα ακόμη χόμπι του Stoner, σαφώς πιο δυναμικό από το ψάρεμα, για το οποίο διαβάσαμε στο τεύχος Ν.25 του MOTOGP WORLD που κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρον έχει και το αυτοκίνητο με το οποίο κάνει διακοπές, ένα Dodge διπλοκάμπινο pick-up.

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi "EINSTEIN" του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Suter-BMW: Καμία εργοστασιακή υποστήριξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα