• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi ο Ιταλός αθλητής με τις μεγαλύτερες αμοιβές
Μόνο με τον μισθό του, χωρίς τα υπόλοιπα κέρδη!
Νέα 22/04/2011 - 17:45

Ο Valentino Rossi – σύμφωνα με μια ετήσια λίστα του ESPN – είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος Ιταλός αθλητής, με μισθό 14.3 εκατομμύρια Euro, τα οποία του πληρώνει η Ducati. 

Με τον μισθό αυτό περνάει όλους τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη, αφού στα 114 από τα 182 κράτη που καλύπτει η έρευνα, ο πιο καλοπληρωμένος αθλητής είναι από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Επίσης ο Valentino είναι ο 2ος στην λίστα όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τον οδηγό της Ferrari Fernando Alonso να παίρνει μισθό 15.5 εκατομμύρια Euro. Ο ομόσταυλος του Ισπανού ο Βραζιλιάνος Felipe Massa είναι επίσης ψηλά στην λίστα με 11.6 εκατομμύρια τον χρόνο.

Ο αθλητής με τον μεγαλύτερο μισθό παγκοσμίως είναι ο Alex 'A-Rod' Rodriguez από το baseball! Που μοιράζεται την πρώτη θέση με τον μποξέρ Manny Pacquiao, που και οι δύο κερδίζουν από 32 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο στις ΗΠΑ, δηλαδή σχεδόν 22 εκατομμύρια Ευρώ.

Βέβαια αυτά όσον αφορά τον μισθό τους, γιατί τα ετήσια έσοδα του Rossi, που προκύπτουν από τις προσωπικές του χορηγίες και τα διαφημιστικά συμβόλαια, αλλά και τα ποσοστά σε εταιρίες, υπολογίζονται πάνω από τα 10 εκατομμύρια Ευρώ, ανεβάζοντας συνολικά τα έσοδά του σε πάνω από 24 εκατομμύρια.

Oυδέν σχόλιο, σε εποχή κρίσης ή σε εποχή που Έλληνες πολιτικοί κερδίζουν πολύ περισσότερα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους - μέσω μίζας - στο κοινοβούλιο... 

 

Επόμενο άρθρο »

O Stoner προπονείται με καρτ

« Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμάζεται ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα