• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Έφυγε» ο αδερφός του Takahashi
Σε τροχαίο δυστύχημα, στην Ιαπωνία
Νέα 27/04/2011 - 19:35

O Koki Takahashi (φωτογραφία), ο νεότερος αδερφός του Yuki Takahashi, του αναβάτη της Gresini Racing στην κατηγορία Moto2, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος Koki επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από μια φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε για τα θύματα του σεισμού στη Ιαπωνία όταν συνέβη το δυσάρεστο γεγονός.

 

Ο εκλιπών, επίσης ασχολούνταν με τους αγώνες μοτοσυκλετών και μετείχε σε αυτούς με διάφορες ομάδες (MIU Racing, Keihin Kohara Racing Team, Burning Blood Racing Team) ενώ είχε λάβει μέρος και ως έκτακτος οδηγός σε κάποια Grand Prix, τόσο στην κατηγορία των 250cc όσο και στη Moto2, πέρσι στο Motegi.

 

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα της Gresini Racing θα τιμήσει τη μνήμη του νεαρού οδηγού στο Εστορίλ.

 

O Yuki Takahashi δήλωσε:

«Είμαι τόσο θλιμμένος αυτήν την στιγμή που είναι δύσκολο ακόμη και το να σκεφτώ το τι έγινε στην Jerez ή να αναρωτηθώ για το τι θα γίνει στο Estoril. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάω στην πίστα με τον Koki στο μυαλό μου. Ήταν μόλις 23 και θέλω να τρέξω προς τιμήν του. Αυτό είναι που θα ήθελε να γίνει, έτσι θα κάνω τα πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω σε αυτό».    

 

 

Επόμενο άρθρο »

O Guareschi έκανε δοκιμές με την GP11

« Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμάζονται στη Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα