• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aoyama: «Έχω αυτοπεποίθηση για το Εστορίλ»
Δήλωσε ότι θα προσπαθήσει πάλι για ό,τι καλύτερο
Νέα 28/04/2011 - 14:42

Ο Hiroshi Aoyama, ο δεύτερος αναβάτης της Gresini Honda, εξέφρασε με το γνωστό συγκρατημένο ύφος του την επιθυμία του να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα και στην Πορτογαλία.

Ο Ιάπωνας αναβάτης ο οποίος τερμάτισε τέταρτος στη Χερέθ (το καλύτερο αποτέλεσμά του ως τώρα στη μεγάλη κατηγορία) είπε σχετικά:

«Το αποτέλεσμα στη Χερέθ μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι συνθήκες του αγώνα ήταν πολύ δύσκολες αλλά κατάφερα να διατηρήσω τον έλεγχο. Για το μόνο που μετάνιωσα ήταν ότι στους πρώτους γύρους ήμουν περισσότερο προσεκτικός από ό,τι έπρεπε όταν προσπερνούσα. Αν δεν το είχα κάνει σε αυτό το βαθμό θα είχα ανέβει στο βάθρο. Πάντως είμαι χαρούμενος με την τέταρτη θέση. Αν εξαιρέσουμε την πτώση που είχα στις δοκιμές της Χερέθ, αισθάνομαι ότι απέκτησα καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και αυτό μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για το Εστορίλ.

 

Αυτό το διάστημα έμεινα στην Ευρώπη και προπονήθηκα για το επόμενο Grand Prix. Το Εστορίλ δεν είναι μια εύκολη πίστα ενώ και ο καιρός είναι απρόβλεπτος. Το πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας ενώ η βροχή μπορεί να ξεσπάσει απροειδοποίητα. Ελπίζω να παραμείνουν καλές οι καιρικές συνθήκες όλο το Σαββατοκύριακο».

Επόμενο άρθρο »

H προετοιμασία της Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: «Το MotoGP χρειάζεται παγκόσμια αναγνώριση»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα