• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία Moto2 ΕΔ3: Ο Luthi ταχύτερος
Βρέθηκε επικεφαλής στο τέλος
Νέα 04/06/2011 - 13:56

Ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ήταν πρώτος στις σημερινές Ελεύθερες δοκιμές στην Καταλονία. Ο Ελβετός αναβάτης τέθηκε επικεφαλής μόλις στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας καθώς ο Bradley Smith (Tech 3) ήταν πολύ δυνατός. Τελικά, ο Βρετανός οδηγός ήταν δεύτερος, μόλις 0.041 δευτερόλεπτα πίσω από τον Luthi.

Τρίτος βρέθηκε ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) o οποίος έδειξε να ξεπέρασε την πτώση που είχε χτες το πρωί.

 

Εντύπωση προκάλεσε και ο Scott Redding (Marc VDS Racing) ο οποίος ήταν επικεφαλής της κατάταξης για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τελικά δεν άντεξε στην πίεση των προαναφερθέντων και τελικά βρέθηκε τέταρτος, με διαφορά μόνο 0.083 δευτερόλεπτα από τον Luthi και μόλις 0.009 δευτερόλεπτα από τον Marquez!

 

Πέμπτος ήταν ο Andrea Iannone (Speed Master) και έκτος ο Aleix Espargarο (Pons HP 40) ο οποίος τρία λεπτά πριν το τέλος των δοκιμών ήταν στην δεύτερη θέση αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει εκεί.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Julian Simon (Mapfre Aspar), Jules Cluzel (Forward Racing), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) και Michele Pirro (Gresini Racing Moto2).

 

Για μία ακόμα φορά ο ανταγωνισμός ήταν εντονότατος και είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώτοι 26 αναβάτες είχαν διαφορά μόλις 0.975 δευτερόλεπτα.

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία 125cc Κατατακτήριες: 1ος ο Τerol

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Καταλονία, 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα