• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία 125cc Κατατακτήριες: 1ος ο Τerol
Δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή
Νέα 04/06/2011 - 15:42

Ο Ισπανός αναβάτης της Bankia Aspar θα εκκινήσει από την Pole Position αύριο στον αγώνα της Καταλονίας. Ο Nicolas Terol ξεσήκωσε τους συμπατριώτες του χτες και σήμερα και όλα δείχνουν ότι είναι σε θέση να το κάνει και αύριο. Ο Τerol σημείωσε χρόνο 1:51.281 ο οποίος ήταν ταχύτερος από αυτόν που είχε το πρωί (1:51.774).

 

Δεύτερος, με διαφορά 0.402 δευτερόλεπτα, ήταν ο συμπατριώτης και ομόσταυλός του Hector Faubel, έπειτα από μια έντονη μονομαχία που είχαν ιδίως προς το τέλος της διαδικασίας, όπου ο Faubel τέθηκε για λίγο επικεφαλής, όμως ο Terol έβαλε ξανά τα πράγματα στη θέση τους.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο, επίσης Ισπανός, Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing Team) o οποίος δείχνει να έχει βρει το ρυθμό του και είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί. Βλέπουμε δηλαδή ότι η πρώτη γραμμή της εκκίνησης είναι υπόθεση Ισπανών αναβατών.

 

Τέταρτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo), ο οποίος πάλεψε με τον Vinales για την τρίτη θέση αλλά τελικά έμεινε πίσω με διαφορά 0.036 δευτερόλεπτα από αυτόν. Στην πέμπτη θέση ήταν ο ομόσταυλός του Efren Vazquez και έκτος ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) ο οποίος είχε μια πτώση αλλά κατάφερε να συνεχίσει.

 

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Luis Salom (RW Racing GP), Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team) και Adrian Martin (Bankia Aspar). Nα πούμε ότι από τους δέκα αυτούς αναβάτες οι επτά είναι Ισπανοί! 

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία Κατατακτήριες: Πρώτη pole για τον Super Sic

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία Moto2 ΕΔ3: Ο Luthi ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα