• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία Παραλειπόμενα: «Καλέ μου Θεέ, έκανα pole» (Simoncelli)
Σε θαύμα ελπίζει ο Lorenzo, εγχειρίστηκε ο Edwards
Νέα 04/06/2011 - 23:03

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

• O Jorge Lorenzo τα αφήνει στο Θεό! «Ο Αγώνας θα είναι σκληρός, γιατί ακόμη είμαστε αρκετά μακριά από την κορυφή, αλλά όχι τόσο μακριά όσο χθες. Αν βρούμε 1 – 2 δέκατα μπορεί να παλέψουμε για κάτι, αλλά νομίζω ότι μια νίκη θα είναι ένα θαύμα», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010, για να τονίσει τη διαφορά που έχουν οι δύο Honda μπροστά του.

 

• «Καλέ μου Θεέ, έκανα pole», είπε ο Marco Simoncelli, μόλις έβγαλε το κράνος του. «Πήρα ένα ρίσκο στον τελευταίο γύρο, προσπαθώντας να πάω γρηγορότερα και κατάφερα να το σώσω, έτσι τελικά τα μακριά μου πόδια φάνηκαν χρήσιμα σε κάτι! Αύριο δεν θα είναι εύκολα, γιατί και ο Casey και ο Jorge έχουν γρήγορο γυρολόγιο, αλλά θα προσπαθήσω να μείνω κοντά τους. Ο πρώτος στόχος μου είναι να τερματίσω τον αγώνα, ο δεύτερος να ανεβώ στο βάθρο, μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο τρίτος!», δήλωσε αργότερα ο Marco, που επίσης μέσω της σελίδας μας ευχαριστεί τους Έλληνες αγωνιζόμενους και τις ομάδες στο Τυμπάκι για την υποστήριξή τους!

Jorge Lorenzo
Jorge Lorenzo

 

• Ο Ben Spies είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία του στην Καταλονία: «Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πραγματικά καλά και ήμασταν στους 5 πρώτους συνέχεια. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα πάνω στην μοτοσυκλέτα».

 

• Ο Colin Edwards ήδη εγχειρίστηκε σήμερα το πρωί και ήδη με καλή διάθεση αρχίζει την ανάρρωση. Η επέμβαση έγινε στο USP Institut Universitari Dexeus της Βαρκελώνης και χειρουργοί ήταν ο Dr Xavier Mir, Επικεφαλής του «Hand Surgery Unit of the Orthopaedics Department» του Dexeus και ο Dr Victor Marlet. Μια πλάκα με επτά βίδες μπήκε στην κλείδα για να σταθεροποιήσει το τραύμα. Ο Edwards θα μείνει άλλες 24 – 48 ώρες στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός αυτός σταματάει το φοβερό ρεκόρ των 141 συνεχόμενων εκκινήσεων που έιχε ο Αμερικανός, από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2003!!

Ben Spies
Ben Spies

 

• Ο Andrea Dovizioso είπε για την οδήγηση στην Καταλονία: «Το Montmelo είναι μια σπέσιαλ πίστα, πλαγιολισθαίνεις πολύ και είναι καλή διασκέδαση το να οδηγείς εδώ μια μοτοσυκλέτα MotoGP».

 

Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία: Βρεγμένη η πίστα στο Zέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία: O Rossi ευχαριστημένος το απόγευμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα