• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία: O Rossi ευχαριστημένος το απόγευμα
Η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά μικραίνει
Νέα 04/06/2011 - 19:22

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Valentino Rossi έχασε την ευκαιρία για έναν καλό χρόνο που θα τον έφερνε στην 2η σειρά της εκκίνησης, ακριβώς στην τελευταία στροφή:

«Πίεσα πολύ στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και τελικά στην έξοδο στην ευθεία έχασα χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο team Manager Vitto Guareschi μας είπε ότι από την τηλεμετρία φάνηκς ότι εκεί ακριβώς έχασε ένα δέκατο, σε σχέση με τους προηγούμενους γύρους του και από ότι έδειξε ο «ηλεκτρονικός ρουφιάνος» ο Vale άνοιξε λίγο νωρίτερα το γκάζι και μετά όταν η μοτοσυκλέτα άρχισε τις ταλαντώσεις το έκλεισε στιγμιαία. Με αυτό δέκατο θα ήταν στην 6η θέση!

 

Ο Rossi χρησιμοποίησε τελικά τον νέο κινητήρα της Ducati που έχει λίγο περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές και είναι λίγο πιο ομαλός, γεγονός που βοηθάει σε τέτοιες πίστες με τις παρατεταμένες στροφές που το γκάζι πρέπει να ανοίξει όταν η μοτοσυκλέτα είναι υπό μεγάλη κλίση. «Είμαι ευχαριστημένος με το set-up του αγώνα και νομίζω ότι αύριο θα μπορώ να δώσω μια μάχη ίσως για το τελευταίο σκαλί του βάθρου. Ακόμη μας λείπουν πράγματα στην μοτοσυκλέτα για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά γι’ αυτό θέλω στεγνό αγώνα, ώστε να προχωρήσουμε στις βελτιώσεις της μοτοσυκλέτας», είπε ο Ιταλός.

Μετά τις κακές Ελεύεθερες Δοκιμές χθες και σήμερα το πρωί, το ότι βρήκαν το σωστό στήσιμο είναι κάτι που του άρεσε και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στη διάρκεια της συνέντευξης.

Μάλιστα απάντησε σε ερωτήσεις για μια ειδική συνέντευξη για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η οποία θα μεταδοθεί αύριο στις 2 και μισή το μεσημέρι.

 

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία Παραλειπόμενα: «Καλέ μου Θεέ, έκανα pole» (Simoncelli)

« Προηγούμενο άρθρο

Kαταλονία Μοto2 Kατατακτήριες: Ο Bradl στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα