• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kαταλονία Μοto2 Kατατακτήριες: Ο Bradl στην pole position
Για πέμπτη φορά φέτος
Νέα 04/06/2011 - 18:19

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν ο ταχύτερος όλων στις Κατατακτήριες δοκιμές της Moto2. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας δεν διακρίθηκε χτες και σήμερα το πρωί, όμως έδωσε τον καλύτερο εαυτό του όταν έπρεπε και έτσι πήρε την pole posion.

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη φορά που ο Γερμανός αναβάτης θα εκκινήσει πρώτος φέτος και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην κατηγορία.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Thomas Aleix Espargarο (Pons HP 40), με διαφορά 0.114 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bradl ενώ ο Yuki Takahashi (Gresini Racing) είναι αυτός που συμπληρώνει την πρώτη σειρά στην γραμμή εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα.

 

Τέταρτος ήταν Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ο οποίος για πρώτη φορά φέτος ήταν εκτός τριάδας στις Κατατακτήριες δοκιμές. Πέμπτος ήταν ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), με διαφορά 0.401 δευτερόλεπτα από τον Bradl, ενώ έκτος κατετάγη ο Bradley Smith (Tech 3) ο οποίος έπεσε περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος των δοκιμών, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Πάντως, ως τότε, είχε κάνει έναν καλό χρόνο που τον έφερε σε αυτή την θέση.

 

Πίσω από τον Βρετανό οδηγό ήταν ο (Φιλανδός) Mika Kallio (Marc VDS Racing). Η επίδοσή του κρίνεται ικανοποιητική επειδή η καλύτερη θέση που έχει βρεθεί ως τώρα ήταν η 14η.

Όγδοος θα εκκινήσει αύριο ο –δεύτερος στην βαθμολογία– Julian Simon (Mapfre Aspar), ένατος ο Esteve Rabat (Blusens-STX) και δέκατος ο Jules Cluzel (Forward Racing). Να επισημάνουμε ότι η διαφορά των πρώτων δέκα οδηγών ήταν μόλις 0.703 δευτερόλεπτα.

 

Ο Simone Corsi (Ioda Racing Project), ο οποίος ήταν ταχύτερος στις χτεσινές δεύτερες Ελεύθερες δοκιμές, έπεσε και θα εκκινήσει 15ος, ενώ πτώση μόλις στον δεύτερο γύρο είχε και ο Andrea Iannone (Speed Master), που πέρσι είχε την pole position. Ο Ιταλός αναβάτης ξαναμπήκε στην πίστα μόλις δύο λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας των Κατατακτήριων δοκιμών αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο και αύριο θα εκκινήσει 22ος.

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία: O Rossi ευχαριστημένος το απόγευμα

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία Κατατακτήριες: Πρώτη pole για τον Super Sic

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα