• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Η Kawasaki παραμένει στον θεσμό
Θα αναλάβει πιο ενεργό ρόλο για την μοτοσυκλέτα
Νέα 09/09/2011 - 13:33

Έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας της Kawasaki με την ομάδα Paul Bird Motorsport, η Ιαπωνική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει ότι θα παραμένει στον θεσμό και ότι θα αναλάβει ενεργότερο ρόλο στην εξέλιξη της ΖΧ-10R για την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, σε αυτή, δεν ξεκαθαρίζεται εάν η είναι επίσημη η παρουσία της στους αγώνες ή εάν θα συνεργαστεί με την Provec Motocard.

Ο Ichiro Yoda, Αγωνιστικός Διευθυντής της Kawasaki, δήλωσε σχετικά:

«Για τρία χρόνια είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα Paul Bird Motorsport και θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την προσπάθεια και την αφοσίωση που έδειξαν στην Kawasaki, στο WSBK.

Για το 2012 αποφασίσαμε να αναλάβουμε πιο στενό έλεγχο από τα κεντρικά γραφεία μας στην Ιαπωνία. Υπάρχουν σχέδια για περισσότερες δοκιμές στο μέλλον και για λόγους κόστους αλλά και πρακτικότητας, η βάση μας πρέπει να είναι κοντά στις καλύτερες πίστες και σε μέρη με καλό καιρό. Επιπλέον, η νέα κατάσταση πρέπει να μην ξεπερνά τον οικονομικό προϋπολογισμό που έχει εκπονήσει η εταιρεία.

Είναι μια μεγάλη πρόκληση να εξελίξουμε μια καινούργια μοτοσυκλέτα για να κερδίζει και να έχει απήχηση και στο αγοραστικό κοινό και ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στο να είμαστε στη θέση που βρισκόμαστε τώρα.

Ελπίζουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται για το WSBK θα ανυπομονούν να ξαναδούν την Kawasaki στις πίστες την επόμενη χρονιά.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK Φωτογραφικό: Η πτώση του Toseland

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: «Ο Simoncelli παραμένει στην Gresini Honda»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα