• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα συναισθήματα στην Honda
Για το GP της Valencia
Νέα 01/11/2011 - 18:55

Οι άνθρωποι της Honda πηγαίνουν στην Valencia με ανάμεικτα συναισθήματα, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις τους. Αν και εκεί θα κατακτήσουν και τυπικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για φέτος, το τραγικό γεγονός του θανάτου του Marco Simoncelli δεν τους αφήνει να χαρούν όσο θα ήθελαν την επιτυχία τους.

 

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Casey Stoner είναι ήδη Παγκόσμιος Πρωταθλητής αλλά θα προσπαθήσει να κερδίσει, ο Dani Pedrosa έχει κερδίσει πέντε φορές στην συγκεκριμένη πίστα (2 στα MotoGP, 2 στα 250cc και μία στα 125cc) ενώ έχει ανέβει 7 φορές στο βάθρο στις εννέα συμμετοχές που έχει στο συγκεκριμένο Grand Prix.  

Ο Andrea Dovizioso, επίσης, θα προσπαθήσει για ένα καλό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι αναβάτες του HRC δήλωσαν σχετικά:

 

Casey Stoner:

«Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στην ενεργό δράση έπειτα από το τραγικό δυστύχημα του Marco στην Sepang αλλά νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον τιμήσουμε. Όλοι ξέρουμε ότι παίζουμε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, έστω κι αν τα μέτρα ασφαλείας έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν. Δυστυχώς τέτοια γεγονότα συμβαίνουν ακόμα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένειά του και ελπίζω να βρουν την δύναμη να ανταπεξέλθουν.

Ο αγώνας στην Valencia είναι ο τελευταίος μιας εκπληκτικής χρονιάς για εμάς και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το 2012. Μετά τον αγώνα θα έχουμε δύο ημέρες δοκιμών με την μοτοσυκλέτα των 1000cc και έπειτα θα κάνουμε ένα διάλειμμα για απολογισμό της χρονιάς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για όλους τους φίλους μας και κυρίως για να τιμήσουμε τον Marco.»  

 

Andrea Dovizioso:

«Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του Marco. Πάμε στην Valencia έχοντας στο μυαλό μας την απώλειά του και δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα. Στη φόρμα μου θα έχω τον αριθμό 58 κοντά στην καρδιά μου, αυτό είναι το μόνο που μετράει. Έχω αγωνιστεί με τον Marco σε όλη την καριέρα μου, ήταν “ο αντίπαλος” και πλέον δεν είναι κοντά μας. Έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό και θέλω να μετατρέψω την απώλεια που νοιώθω γι’ αυτόν σε θέληση για νίκη.  

Ελπίζω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα επειδή είναι σημαντικό για εμένα να τερματίσω τρίτος στο Πρωτάθλημα, όμως ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολος αγώνες επειδή δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες και ο Dani είναι δυνατός σε αυτή. Επίσης θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας με την Honda και θέλω να τερματίσω την δεκάχρονη συνύπαρξή μας με ένα καλό αποτέλεσμα.»  

 

Dani Pedrosa:

«Ο αγώνας στην Valencia θα είναι ιδιαίτερος για όλους. Θα έχουμε τον Marco στην σκέψη μας και ελπίζω οι θεατές να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό και εκτίμηση σε αυτόν, όπως θα κάνει όλη η οικογένεια του MotoGP. Η πίστα της Valencia μου αρέσει πολύ και ανυπομονώ να δω τους φίλους μου εκεί. Πέρσι δεν τα πήγα καλά εξαιτίας του τραυματισμού μου αλλά φέτος ελπίζω να κάνω έναν καλό αγώνα και να τελειώσω καλά την χρονιά.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Camier υπέγραψε στη Cresent Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα