• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA 2012: Ducati Diavel Strada
Αποκαλύπτεται στο Μιλάνο το νέο μοντέλο
Τεστ-Μοντέλα 13/11/2012 - 12:19

Η Ducati αποκάλυψε στην EICMA 2012, στο Μιλάνο, τη νέα Ducati Diavel Strada, μια πιο touring έκδοση της sports cruiser Diavel! Η νέα Strada, έρχεται να προστεθεί στη γραμμή της ιταλικής εταιρείας για το 2013, που συμπεριλαμβάνει την Diavel Dark και τη Diavel Carbon.

 

Η Diavel έρχεται με μεγαλύτερο κάθισμα, ζελατίνα touring, θερμαινόμενες χούφτες, ανανεωμένα πίσω φώτα και δυο παροχές ρεύματος! Το νέο – μεγαλύτερο – κάθισμα, σύμφωνα με την εταιρεία, θα κάνει την οδήγηση μεγάλων αποστάσεων απόλαυση, ενώ και η ζελατίνα θα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα. Τον touring χαρακτήρα του μοντέλου ενισχύει και η θέση οδήγησης, με την άνεση να είναι στις προτεραιότητες της Ducati, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του μοντέλου.

 

Σε γενικές γραμμές η Strada είναι παρόμοια με τις άλλες Diavel: 240 πίσω ελαστικό, 17 λίτρα ντεπόζιτο, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control), πολλαπλές επιλογές οδήγησης και φυσικά ο Testastretta V-Twin κινητήρας της Ducati, ο οποίος αποδίδει 160 ίππους στις 9500σαλ. Η ανάρτηση αποτελείται από πλήρως ρυθμιζόμενα 50χιλ. Marzocchi πιρούνια. Η Diavel διαθέτει φυσικά ABS, με την Brembo να φροντίζει για τις ακτινωτές τετραπίστονες μονομπλόκ δαγκάνες.

 

Το βάρος είναι λίγο αυξημένο – ελέω του έξτρα εξοπλισμού βέβαια – με τη νέα Diavel να ξεπερνά για λίγο τα 245 κιλά. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε Race Titanium ματ χρωματισμό, με μαύρο πλαίσιο και ρόδες.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα Ducati Hyperstrada!

« Προηγούμενο άρθρο

2013 BMW R1200 GS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα