• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Ducati Hyperstrada!
Λίγο Hypermotard και λίγο Multistrada!
Τεστ-Μοντέλα 14/11/2012 - 12:20

Τους περασμένους μήνες, και μέχρι να φτάσουμε στην EICMA 2012 στο Μιλάνο, οι φανατικοί της Ducati προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο, αν η νέα Hyperstrada είναι Hypermotard ή MultistradaH απάντηση, όπως αποδείχτηκε, είναι ότι είναι ένα υβρίδιο με λίγο από Hypermotard και λίγο από Multistrada!

 

Η νέα Hyperstrada 2013, είναι εφοδιασμένη με τον 821cc υδρόψυκτο Testastretta κινητήρα, ο οποίος δεσπόζει και στη νέα Hypermotard. Όπως η τελευταία, έτσι και η Hyperstrada προσφέρει ABS, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control) και τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης: Sport (με ισχύ στους 108hp), Touring (επίσης στους 108hp) και Urban (για την πόλη, με διαθέσιμη ισχύ στους 74hp). Μια σημαντική αλλαγή, είναι η στροφή της Hyperstrada στο touring με περισσότερα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Αυτό ενισχύει η παρουσία της νέας ζελατίνας, για καλύτερη προστασία από τον αέρα, το κεντρικό stand, τα μεγαλύτερα φτερά, οι δυο παροχές ρεύματος και οι βαλίτσες χωρητικότητας 50lt. Παράλληλα το τιμόνι είναι 20χιλ πιο ψηλά, για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε μεγάλα ταξίδια.

 

Η αφρώδης σέλα της Hyperstrada είναι μεγαλύτερη και πιο παχιά, ενώ το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας, στα 204,5 κιλά, είναι μεγαλύτερο από τα σχεδόν 199 κιλά της Hypermotard. Η ανάρτηση αποτελείται από 43χιλ. ανάποδο πιρούνι της Kayaba, ενώ πίσω για το αμορτισέρ φροντίζει η Sachs. Τα φρένα είναι ίδια με της Hypermotard: ακτινικά Brembo με τετραπίστονες μονομπλόκ δαγκάνες. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι το Ducati Red ή το Arctic White με γκρι το πλαίσιο χωροδικτύωμα και μαύρους τροχούς. 

 

Επόμενο άρθρο »

MV Agusta Rivale 800

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA 2012: Ducati Diavel Strada

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα