• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Superleggera!
Μια Panigale RS στο δρόμο!
Τεστ-Μοντέλα 07/10/2013 - 17:46

Η Ducati 1199 Panigale R μάλλον δεν φαίνεται να ικανοποιεί τις ορέξεις των κόκκινων του Borgo Panigale, οι οποίοι ετοιμάζουν μια νέα έκδοση - με το όνομα Superleggera - πριν το τέλος του 2013!

 

Το εντυπωσιακό είναι ότι η νέα αυτή έκδοση θα κάνει την Panigale R να μοιάζει με οικονομικό μοντέλο! Η νέα Superleggera - σούπερ ελαφριά στα ιταλικά - θα περιοριστεί στα μόλις 500 κομμάτια και θα διαθέτει ένα πακέτο ηλεκτρονικών τελευταίας τεχνολογίας, που θα έρχεται κατευθείαν από το αγωνιστικό τμήμα της Ducati στα SBK και MotoGP!

 

Η νέα αυτή έκδοση της Panigale R - που θα φέρει κάποιες ομοιότητες με την RS (βλ. φωτό) θα διαθέτει φέρινγκ αποκλειστικά από ανθρακόνημα και μονοκόκ πλαίσιο από πανάκριβο, ελαφρύ μαγνήσιο. Οι πρώτες πληροφορίες, από σελίδες του εξωτερικού, μιλάνε για ιπποδύναμη που θα ξεπερνά τα 200 άλογα και βάρος περίπου 18 κιλά ελαφρύτερη από την R (170 κιλά με τα υγρά της)! Στα συν οι αναρτήσεις της Ohlins και τα φρένα από την Brembo.

 

Αν μέχρι τώρα τα παραπάνω σας έχουν ενθουσιάσει, να πούμε ότι η εν λόγω έκδοση θα είναι "invite-only", δηλαδή θα αποφασιστούν εκ των προτέρων οι 500 τυχεροί ανά την υφήλιο που θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το εκπληκτικό αυτό μοντέλο! Η Ducati, μέσω των dealer της, θα έρθει σε επαφή μαζί τους για να αποφασίσουν ή όχι το αν θα προχωρήσουν στην αγορά αυτής της εντυπωσιακής μοτοσυκλέτας.

 

Δεν χρειάζεται βέβαια να τονίσουμε, ότι όταν βγει το συγκεκριμένο μοντέλο στην παραγωγή, θα είναι με διαφορά η πιο ακριβή μοτοσυκλέτα της Ducati στο δρόμο.

 

Επόμενο άρθρο »

Αυτή είναι η 1199 Superleggera!

« Προηγούμενο άρθρο

VR6 Classic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα