• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Πίστεψα ότι όλα τέλειωσαν»
Τα ...είδε όλα με τον συμπλέκτη της Ducati ο Stoner...
Νέα 01/06/2009 - 00:32
Ο Casey Stoner αφού πρώτα πέρασε μια βόλτα από την... κόλαση της εγκατάλειψης, κατέληξε στον παράδεισο και την ανακούφιση της νίκης.

Το πρόβλημα με το συμπλέκτη που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Mugello τρόμαξε τον Αυστραλό αναβάτη που στιγμιαία πίστεψε ότι όλα είχαν τελειώσει.

«Σε αυτήν την πίστα πήρα την πρώτη μου pole position στα 125cc, αλλά τα αποτελέσματα ήταν πάντα ανάμεικτα, παρότι μου άρεσε η πίστα. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα στεγνό αγώνα, δεν συμπαθώ τους αγώνες που πρέπει να σταματήσουμε και να αλλάξουμε μοτοσυκλέτα. Στο ξεκίνημα του αγώνα είχα καλή αίσθηση με τη μοτοσικλέτα, υπήρχαν όμως αρκετά σημεία στεγνά στην πίστα και καταστράφηκαν τελείως τα ελαστικά. Πίεζα για να μην χάσω πολύ έδαφος, έτσι όταν αλλάξαμε στα slicks είχα ελπίδες. Όταν βγήκα λοιπόν είχα πολύ καλό ρυθμό, κατάφερα να τους περάσω όλους και να βρεθώ μπροστά. Αισθάνθηκα άνετα, προσπάθησα να μην κάνω λάθη, διότι υπήρχε ακόμα νερό στην πίστα και ο Loris (Capirossi) ήταν αρκετά κοντά. Είχα ένα πρόβλημα στην ευθεία με τον συμπλέκτη και νόμιζα ότι κάπου εκεί ο αγώνας τελείωσε για μένα. Τελικά τον ρύθμισα λίγο και άρχισε να δουλεύει ξανά, αλλά έπρεπε παράλληλα να αλλάξω το στιλ μου στην είσοδο της στροφής. Ευτυχώς όμως δεν μας στοίχησε και πήραμε τη νίκη», είπε ο Πρωταθλητής του 2007.

Επόμενο άρθρο »

«Προλαβαίνει την Catalunya o Pedrosa»

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Εκπληκτικός Αγώνας, Stoner ο νικητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα