• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Simoncelli στα MotoGP με το Team Gresini!
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον SuperSic να ανεβαίνει στο άρμα της Honda...
Νέα 25/06/2009 - 10:11
Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς είναι γεγονός. Ο Marco Simoncelli θα τρέχει του χρόνου για λογαριασμό της ομάδας του Fausto Gresini όπως ανακοίνωσαν οι δυο πλευρές σε συνέντευξη Τύπου στο Assen.

Ο ταλαντούχος Ιταλός υπέγραψε -με τις ευλογίες του HRC- μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το team Gresini γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον βασικό της χορηγό, την εταιρία San Carlo.

Πίσω από αυτή τη σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Honda η οποία έβαλε στη μηχανή της έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους αναβάτες.

Επειδή όμως βάσει του κανονισμού που θα ισχύσει από το 2010 οι πρωτοεμφανιζόμενοι αναβάτες δεν θα μπορούν να πάνε απευθείας σε εργοστασιακή ομάδα, το HRC τον έστειλε να κάνει το ...αγροτικό του στην ομάδα του Gresini.

«Την επόμενη χρονιά θα είμαι μέλος της Honda Gresini Team και είμαι ικανοποιημένος διότι είναι μια ιταλική ομάδα. Νομίζω ότι έχουν δυνατή ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα είμαι με τη Honda και τον Fausto. Όπως ξέρουν πολλοί είμαι φίλος με τον Valentino Rossi και μερικές φορές προπονούμαστε μαζί, αλλά θα ήθελα να βρεθώ απέναντί του την επόμενη χρονιά διότι αυτό σημαίνει ότι τα πάω πολύ καλά», δήλωσε ο 22χρονος αναβάτης.

«Ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την San Carlo, η οποία μας έδειξε μεγάλη εκτίμηση και θα συνεχίσει να μας στηρίζει και την επόμενη σεζόν. Επίσης συμφωνήσαμε με τον Marco Simoncelli να αγωνιστεί μαζί μας στο MotoGP. Ο Marco έχει την αποφασιστικότητα και τον χαρακτήρα που θέλουμε από έναν αναβάτη και είμαστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές μαζί του. Ο Marco έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να γίνει σπουδαίος στην μεγάλη κατηγορία, και στον επικοινωνιακό τομέα», είπε από την πλευρά του ο Fausto Gresini.

Το 2010 ο Gresini θα έχει και πάλι στη διάθεσή του δύο RC212V η μία εκ των οποίων θα είναι εργοστασιακή. Ο Simoncelli έχει καλές πιθανότητες να οδηγήσει την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και ποιος θα είναι ο παρτενέρ του μιας και λέγεται πως ο Marco Melandri ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Εξάλλου υπάρχουν και κάποια σενάρια που θέλουν και τον Hector Barbera να βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας...

Τα πράγματα για τους νυν αναβάτες της ομάδας, Toni Elias και Αlex de Angelis είναι πολύ δύσκολα μιας και η απόδοσή τους φέτος είναι κατώτερη των περιστάσεων...

Επόμενο άρθρο »

Ο Spies είπε όχι στη Yamaha και συζητάει με Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν προχωράει η πρόταση για κατάργηση της εφεδρικής μοτοσυκλέτας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα