• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν ήταν αρκετό!
Βελτιωθήκαμε στις ΕΔ2 αλλά...
Νέα 11/09/2015 - 22:17

Ο Valentino Rossi κατέβασε το χρόνο του πάνω από έξι δέκατα από το πρωί στο απόγευμα, αλλά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας παραδέχτηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό.

 

Ο Vale δεν κατάφερε σήμερα, πρώτη ημέρα του 13ου Γύρου στο Misano, να πάρει το 100% από τη μοτοσυκλέτα του.

 

Ο καλύτερός του χρόνος, το 1:43,469, τον άφησε στην πέμπτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, σχεδόν έξι δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του και συνδιεκδικητή του Τίτλου, Lorenzo.

 

«Το Misano είναι ιδιαίτερο και ήδη από σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ καλή. Τριγύρω από την πίστα ήταν πάρα πολλοί και αυτό μόνο καλό κάνει στο άθλημα», σχολίασε.

 

«Η νέα άσφαλτος ήταν κάπως δύσκολη και υπέφερα το πρωί, αλλά δουλέψαμε πολύ στη μοτοσυκλέτα και ευτυχώς βελτιωθήκαμε το απόγευμα».

 

«Ήμασταν σε θέση να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, πράγμα καλό, αλλά δεν είναι αρκετό γιατί ακόμα δεν νιώθω 100% και δεν μπορώ να πάρω το μέγιστο. Πρέπει να βελτιωθούμε κι αύριο».

 

Ο Jorge Lorenzo βγήκε στην πίστα σήμερα το απόγευμα με αεροδυναμικά βοηθήματα στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του, τα γνωστά μας από την Ducati «φτεράκια».

 

«Μπορεί να τα δοκιμάσω κι εγώ μέσα στο Σ/Κ. Τα είχαμε από τις ιδιωτικές δοκιμές και η πρώτη αίσθηση δεν ήταν τόσο κακή. Μας βοηθάνε και μπορούν να κάνουν μικρή διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Χρίζει φαβορί τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα