• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Χρίζει φαβορί τον Lorenzo!
Απ’ ότι φαίνεται ο Jorge είναι ο γρηγορότερος
Νέα 11/09/2015 - 22:37

Σύμφωνα με τον Marc Marquez, έχει γίνει ξεκάθαρο από την πρώτη ημέρα στο Misano ότι ο Jorge Lorenzo θα αποτελέσει πολύ σκληρό καρύδι στον αγώνα της Κυριακής!

 

Σε μια πίστα που κυριαρχεί η Yamaha, ο Lorenzo - μόλις στις ΕΔ2 - κατάφερε να σημειώσει νέο απόλυτο χρόνο στην πίστα, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:32,871!

 

«Απ’ ότι φαίνεται ο Jorge θα είναι ο γρηγορότερος αυτό το Σ/Κ, διότι ο ρυθμός του είναι πολύ δυνατός, χωρίς να ξεχνάμε τον Dani που επίσης έχει πολύ καλό ρυθμό».

 

«Ειλικρινά δεν κάναμε καλές ΕΔ. Αλλάξαμε πολλά και τα ελαστικά, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα καλό set-up».

 

«Από το τεστ που κάναμε εδώ η πίστα έχει αλλάξει, γλιστράει πιο πολύ κι έχει πιο πολλά σαμαράκια κι έτσι πρέπει να προσαρμόσουμε το στήσιμό μας».

 

Ο Marquez δοκίμασε ένα νέο ψαλίδι την πρώτη ημέρα στο Misano, αλλά δήλωσε ότι δεν θα το έχει την ημέρα του αγώνα.

 

«Το φορέσαμε στις ΕΔ1 και 2 αλλά δεν θα το ξαναβάλουμε γιατί πέρα από λίγα θετικά, είχε πιο πολλά αρνητικά», τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Στο τεστ είχαμε αλλάξει τη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας, αλλά για κάποιον λόγο δεν δούλεψε σήμερα αυτό και ίσως αύριο να επιστρέψουμε στη συνηθισμένη μας γεωμετρία».

 

Λίγο πριν ταξιδέψει στο San Marino, ο Marc Marquez επισκέφθηκε την Red Bull Ring, την πίστα που προστέθηκε στο Ημερολόγιο Αγώνων του 2016 στη θέση της Indianapolis.

 

«Είχε ενδιαφέρον. Στο σχεδιάγραμμα δείχνει εύκολη, αλλά όταν είσαι εκεί έχει ανηφόρες και κατηφόρες... είναι ενδιαφέρουσα και νομίζω ότι θα είναι μια καλή πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Στα τεστ ήμασταν καλύτεροι

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν ήταν αρκετό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα