• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Στα τεστ ήμασταν καλύτεροι
Iannone: Πρέπει να κατανοήσουμε τι φταίει
Νέα 11/09/2015 - 22:43

Ξεκίνησε σήμερα ο 13ος Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην πίστα του Misano και ο Andrea Dovizioso κατάφερε να πετύχει τον 4ο καλύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Στις ΕΔ2 σχεδόν το σύνολο των αναβατών βελτίωσε τους χρόνους του και ήταν στα τελευταία λεπτά που ο Dovi φόρεσε το πιο μαλακό πίσω ελαστικό για να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:33,291!

 

«Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα αν και δεν είχα ιδανική αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα χωρίς να μπορώ να πω το γιατί για την ώρα», τόνισε ο Dovizioso.

 

«Ίσως μετά τα τεστ που έχουμε κάνει εδώ οι προσδοκίες μου να ήταν διαφορετικές και πίστεψα ότι θα είχα καλή αίσθηση από το ξεκίνημα. Δεν υπάρχει όμως λόγος για να ανησυχούμε».

 

«Η απόδοσή μου ήταν καλή. Τώρα πρέπει να δούμε αν υπάρχει κάτι περίεργο στις ρυθμίσεις μας ή έφταιγε η πίστα σήμερα και οι χρόνοι μας ήταν αρκετά ψηλότεροι από τους αντίστοιχους που κάναμε στις δοκιμές».

 

Η ημέρα δεν ήταν καλή για τον Andrea Iannone, ο οποίος είχε μια πτώση - ευτυχώς χωρίς συνέπειες - στον ενδέκατο γύρο του.

 

Ο Ιταλός επέστρεψε στο γκαράζ του και πήρε τη δεύτερη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν φόρεσε ένα καινούργιο μαλακό πίσω ελαστικό και το μόνο που κατάφερε ήταν η 13η θέση.

 

«Δεν ήταν θετική ημέρα για εμένα και τώρα πρέπει να κατανοήσουμε τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθούμε. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για να βρούμε κάτι που θα μας βοηθούσε, όμως έπεσα στις ΕΔ2».

 

«Δυστυχώς την ώρα που πήγα να αγγίξω το γκάζι μου κλείδωσε και δεν κατάφερα να μείνω πάνω της. Όταν πήγα στα pits πήρα τη δεύτερη μοτοσυκλέτα, που είχε όμως διαφορετικό στήσιμο».

 

«Αποφασίσαμε να μην της βάλουμε καινούργιο ελαστικό, αλλά να συνεχίσουμε με αυτά που είχαμε στην πρώτη για να πάρουμε μια ιδέα από τη φθορά».

 

«Για την ώρα το θέμα μας είναι η πρόσφυση που είναι δυσεύρετη και με δυσκολεύει πολύ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα λυθούν τα προβλήματά μας αύριο, όταν βελτιωθούν οι συνθήκες της πίστας».

 

Έκτακτη συμμετοχή στο Misano κάνει και ο Michele Pirro για την ομάδα της Ducati, ο οποίος εξέπληξε αρκετούς το πρωί - στις ΕΔ1 - όταν και κατάφερε να φέρει την Ducati του στην 3η θέση!

 

Το απόγευμα ο Pirro είχε επίσης καλή παρουσία και ο χρόνος του - το 1:33,674 - του χάρισε την ένατη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει κι ένα τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν είμαι ικανοποιημένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χρίζει φαβορί τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα