• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Οι αριθμοί
Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν τον 14ο Γύρο
Νέα 22/09/2015 - 12:22

100 - Ο Alvaro Bautista θα κάνει την 100ή του εκκίνηση στη μεγάλη κατηγορία αυτή την Κυριακή στην Aragon. Ο Ισπανός έχει εκκινήσει 32 φορές για την Suzuki, 54 για την Honda και 13 για την Aprilia.

 

23 - Η νίκη του Marquez στο Misano ήταν η 23η του στη μεγάλη κατηγορία, μόλις μια πίσω από τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 500cc Wayne Rainey.

 

22 - Σε ηλικία 22χρ. και 252 ημερών, ο Scott Redding έγινε ο νεαρότερος Βρετανός που ανέβηκε στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας, μετά το 1979 και το Βέλγικο GP όταν ο Gary Lingham έπαιρνε την τρίτη θέση μετά από μη συμμετοχή των κορυφαίων αναβατών της εποχής στον αγώνα, που διαμαρτύρονταν για τα χαμηλά στάνταρ ασφαλείας. Το 1976 στην Τσεχία, ο John Newbold είχε κερδίσει στα 500cc σ’ έναν αγώνα που είχαν συμμετάσχει όλοι οι αναβάτες κανονικά.

 

12 - O Johann Zarco έχει δώδεκα συνεχόμενα βάθρα στη μεσαία κατηγορία φέτος. Ο μόνος που έχει μεγαλύτερο σερί βάθρων από τον Γάλλο είναι ο Max Biaggi που ήταν 17 συνεχόμενες φορές στους τρεις καλύτερους των 250cc, τις σεζόν 1995 και 1996.

 

6 - Τόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία νίκη του Valentino Rossi επί Ισπανικού εδάφους (Catalunya, 2009)!

 

6 - O Zarco πήρε την έκτη του φετινή νίκη στο Misano και ήδη έχει τις περισσότερες νίκες - σε μια σεζόν - από οποιονδήποτε άλλον Γάλλο αναβάτη στην ιστορία!

 

4 - Η τέταρτη θέση του Loris Baz στο Misano ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα Γάλλου αναβάτη στη μεγάλη κατηγορία, μετά τον Randy de Puniet και το GP της Catalunya που επίσης είχε τερματίσει τέταρτος.

 

4 - Μετά την πτώση του Lorenzo στο Misano, μόνο τέσσερεις αναβάτες έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς σε κάθε αγώνα του 2015: ο Valentino Rossi, ο Andrea Iannone, ο Bradley Smith και ο Danilo Petrucci!

 

4 - Και οι τέσσερεις δορυφορικές ομάδες του Πρωταθλήματος έχουν καταφέρει να βάλουν αναβάτη τους στο βάθρο το 2015!

 

3 - Ο Johann Zarco έχει κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες στη μεσαία κατηγορία και έγινε ο πρώτος Γάλλος που παίρνει τρεις συνεχόμενες νίκες σε οποιαδήποτε κατηγορία του Παγκοσμίου!

Επόμενο άρθρο »

Μένει με την Aprilia ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ένας γύρος στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα