• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει με την Aprilia ο Bradl
Το ίδιο δίδυμο θα έχει η ομάδα το 2016
Νέα 22/09/2015 - 14:50

Η Aprilia επιβεβαίωσε σήμερα ότι τόσο ο Stefan Bradl, όσο και ο Alvaro Bautista θα παραμείνουν με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

 

Μετά από ένα αρκετά καλό ντεμπούτο στη θέση του αποχωρήσαντα Marco Melandri, ο Γερμανός συνήθισε την RS-GP του κατασκευαστή και θα βρίσκεται στις πίστες τη νέα σεζόν πάνω στην ολοκαίνουργια πρωτότυπη της Aprilia.

 

Μαζί με τον 25χρονο άσο - Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 το 2011 - στο γκαράζ της ομάδας θα είναι και ο Alvaro Bautista.

 

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η ομάδα της Aprilia για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ήδη από το πρώτο μου GP μαζί τους, στην Indy, ένιωσα καλοδεχούμενος από την ομάδα», σχολίασε ο Bradl.

 

«Μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία, ότι η Aprilia είναι η καλύτερη ομάδα με την οποία έχω δουλέψει από την αρχή της καριέρας μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!»

 

«Μπορούσα να πω από την πρώτη ημέρα ότι πίστεψαν σ’ εμένα, ενώ μου αρέσει ο τρόπος που προετοιμάζουν και σχεδιάζουν το κάθε session».

 

«Το ότι υπέγραψα για το 2016 μου δίνει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες και μεγάλο κίνητρο για να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα σεζόν. Ξέρω ότι η Aprilia έχει ψηλούς στόχους».

 

«Είμαι βέβαιος ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται ώστε να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στη δεκάδα το 2016. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας για τη νέα σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η αγαπημένη μου πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Οι αριθμοί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα