• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ο STONER έχει την κόπωση ενός 50άρη!»
Aυτό δήλωσε ο προσωπικός γιατρός του Αυστραλού, Claudio Macchiagodena...
Νέα 12/08/2009 - 15:47
Αισιόδοξος παρουσιάζεται ο γιατρός του Casey Stoner, Claudio Macchiagodena για την κατάσταση της υγείας του Αυστραλού.

Ο Macchiagodena πέρασε μια εβδομάδα παρακολοθώντας εκ του σύνεγγης τον 24χρονο αναβάτη της Ducati και διαπίστωσε ότι η υπερβολική κόπωση που παρουσιάζει δεν είναι φυσιολογική για την ηλικία του, αλλά είναι η κόπωση που έχει συνήθως ένας 50χρονος άνθρωπος!

«Είναι μόλις 24 χρόνων και έχει την κούραση ενός 50χρονου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο Αυστραλός έχει ανάγκη από ξεκούραση γι' αυτό άλλωστε και δεν πρόκειται να τρέξει στους επόμενους τρεις αγώνες σε Brno, Indianapolis και Misano. «Οι κρίσεις που παθαίνει δεν είναι έντονες, αλλά ήδη του έχουν προκαλέσει συμπτώματα στο στομάχι του, αναιμία και διάφορους πόνους που πρέπει να ερευνηθούν προσεκτικά και όχι με περιστασιακές εξετάσεις», πρόσθεσε ο Macchiagodena.

Πάντως ο Ιταλός είναι αισιόδοξος πως σύντομα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα βρει την καλή φυσική κατάσταση που είχε: «Με ένα μήνα ξεκούραση θα επιστρέψει σε καλή κατάσταση, ενώ με δύο μήνες θα σιγουρέψει ότι το σώμα του είναι εντάξει. Κατέκτησε το Πρωτάθλημα του 2007 οπότε αν χειριστεί τον εαυτό του χωρίς λάθη θα είναι εξαιρετικός και πάλι».

Επόμενο άρθρο »

BAUTISTA: Ανακοινώνεται από τη Suzuki;

« Προηγούμενο άρθρο

Aπό το BRNO ισχύουν νέοι κανονισμοί για τους κινητήρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα