• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BAUTISTA: Ανακοινώνεται από τη Suzuki;
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.
Νέα 13/08/2009 - 04:16

Παρόλο που οι περισσότεροι περιμένουν εναγωνίως την απόφαση του Jorge Lorenzo σχετικά με το αγωνιστικό του μέλλον, αρκετό ενδιαφέρον φαίνονται να παρουσιάζουν και τα μεταγραφικά της Suzuki.

 

Σύμφωνα με το Ισπανικό website Motocuatro, ο Alvaro Bautista έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Suzuki, και πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συμφωνία θα ανακοινωθεί από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της Suzuki, και θα συνοδεύεται από ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με το Loris Capirossi, για το 2010. Έτσι, ο Bautista θα βρεθεί δίπλα στον πολύπειρο Ιταλό, ο οποίος έχει ανακοινώσει τη διάθεσή του να αποσυρθεί μετά το τέλος του 2010.

 

Η επικείμενη ανακοίνωση αφήνει με άδεια χέρια το Jorge Martinez και την ομάδα Aspar, όμως φέρουν και εκείνοι μερίδιο ευθύνης. Ο Bautista είχε υπογράψει προσύμφωνο με τη Suzuki το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ ο Martinez προσπαθούσε να συμφωνήσει με την Ιαπωνική εταιρία για να αναλάβει ομάδα για το 2009. Όταν η συμφωνία ναυάγησε, επειδή η Suzuki ήταν απρόθυμη να παρέχει επιπλέον μοτοσυκλέτες, εκτός από τις εργοστασιακές, ο Bautista ήταν ήδη “κλειδωμένος” προσύμφωνο με τη Suzuki, και υποχρεωμένος να πληρώσει πρόστιμο σε περίπτωση αθέτησης της συμφωνίας.

 

Πάντως, δεν ήταν το ενδεχόμενο πρόστιμο που καθόρισε την απόφαση του Ισπανού. Ο Bautista προτίμησε να συνεργαστεί με μια επίσημη, εργοστασιακή ομάδα, και η υπόσχεση του Martinez για προαγωγή στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, για το 2011, δεν τον έπεισε. Με τη Suzuki να εξαιρείται από τον καινούριο κανονισμό για τους rookies, η Rizla προσέφερε τη μοναδική δυνατότητα που είχε ο Ισπανός να συνεργαστεί με εργοστασιακή ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

BARBERA: Συμφώνησε με την ομάδα της Aspar, για το Πρωτάθλημα του 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

«Ο STONER έχει την κόπωση ενός 50άρη!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα